Tα γερμανικά αυτοκίνητα ξεχωρίζουν και στο auto Τρίτη θα βρείτε ούτε μία, ούτε τριάντα σελίδες, αλλά ένα ολόκληρο τεύχος αφιερωμένο σε αυτά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα γερμανικά αυτοκίνητα ξεχωρίζουν και στο auto Τρίτη θα βρείτε ούτε μία, ούτε τριάντα σελίδες, αλλά ένα ολόκληρο τεύχος αφιερωμένο σε αυτά.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία «επιτίθεται»

7.265 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2014)

Το νέο auto Τρίτη είναι αφιερωμένο στη γερμανική παραγωγή και παρουσιάζει όλα τα γερμανικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, με τη βοήθεια των κατασκόπων μας ρίχνουμε μια ματιά στα γερμανικά μελλοντικά μοντέλα, που θα παρουσιαστούν τα επόμενα 2 χρόνια και θα αλλάξουν τα δεδομένα στις κατηγορίες τους.

Βασισμένα στην ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία και ασφάλειά τους τα γερμανικά αυτοκίνητα ξεχωρίζουν και στο auto Τρίτη θα βρείτε ούτε μία, ούτε τριάντα σελίδες, αλλά ένα ολόκληρο τεύχος αφιερωμένο σε αυτά. Όλοι οι κατασκευαστές από τη Γερμανία και όλα τα μοντέλα τους που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά μαζί με τις υπηρεσίες after sales τους. Σε ειδικό αφιέρωμα θα μάθετε για τις κορυφαίες γερμανικές τεχνολογίες, που ξεχωρίσαμε.Δεν είναι όμως αυτά. Στο νέο auto Tρίτη θα βρείτε έναν μεγάλο κατάλογο από επιλεγμένα γερμανικά προϊόντα για κάθε κατηγορία, όπως λιπαντικά, ελαστικά, μπαταρίες, ανταλλακτικά κτλ.Με τη βοήθεια των κατασκόπων μας θα έχετε σε αποκλειστικότητα να δείτε τα γερμανικά μοντέλα, που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα δύο χρόνια και θα αλλάξουν τα δεδομένα στις κατηγορίες τους.Και φυσικά όπως σε κάθε τεύχος θα βρείτε προτάσεις για εκδρομές στην Ελλάδα, τιμές μεταχειρισμένων και αναλυτικούς πίνακες τιμών και τεχνικών χαρακτηριστικών για όλα τα μοντέλα της αγοράς.Όλα αυτά στο νέο auto Tρίτη, που θα βρείτε στα περίπτερα από αύριο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL