Μεγάλο φάσμα παροχών καλύπτουν οι προωθητικές ενέργειες της Ford. Επιπλέον όφελος, δωρεάν έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, customized χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση της αγοράς! Δείτε αναλυτικά στο περίπτερό της.

Ford: Puma & Kuga με 1.000 ευρώ όφελος & 8 χρόνια εγγύηση

2.597.732 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

H Ford έχει στην φαρέτρα της και αρκετές προσφορές αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, η Ford προσφέρει το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Ford Εύκολα» της Ford Finance, με σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40% και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, ενώ εκτός από τα προνόμια του προγράμματος, η αγορά του εκάστοτε μοντέλου συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη, αλλά σε κάθε περίπτωση για όλα τα μοντέλα ισχύει εργοστασιακή εγγύηση 8 χρόνια. Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3΄΄ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930 ευρώ
  • Οι εκδόσεις ST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664 ευρώ.
  • Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400 ευρώ.
  • Και τέλος, οι εκδόσεις ST-LineX & ST-LineV, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868 ευρώ.

Τέλος ειδικά για το νέο Kuga, xάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα Test Drive Bonus, μπορεί όποιος το επιθυμεί να οδηγήσει το νέο Kuga και να κερδίσει επιπλέον όφελος που φτάνει έως και τα 955 ευρώ, ενώ συγχρόνως προσφέρεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1%, ελάχιστη προκαταβολή 40% και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
FIESTA
Mercedes