Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Τούντας Ψωφίμης Ο.Ε.

2.556.304 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Ένα τέτοιο συνεργείο είναι αυτό της Τούντας Ψωφίμης Ο.Ε

Με έδρα τον Γέρακα Αττικής, δραστηριοποιείται ήδη από το 1984 ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και
μέλος του επίσημου δικτύου της SUZUKI στην Ελλάδα. Προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών προς τους κατόχους αυτοκινήτων SUZUKI για πάνω απο 36 χρόνια, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:                                      

  • Ολοκληρωμένο Τμήμα Service και Ανταλλακτικών
  • Φανοποιείο & Βαφείο
  • Ηλεκτρολογείο
  • Αγορά & Πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Suzuki
  • Πώληση Αξεσουάρ
  • Έλεγχος & προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Κύριο μέλημά μας η ικανοποίηση του κάθε πελάτη Suzuki από τις προσφερόμενές μας υπηρεσίες.
Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων !

Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.       

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικόμηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Στην Τούντας Ψωφίμης Ο.Ε. γνωρίζουν το SUZUKI σας καλύτερα από τον καθένα και νοιάζονται για αυτό, όσο και εσείς. Για το λόγο αυτό, φροντίζουν το service του αυτοκινήτου σας να είναι πραγματικά τέλειο σε κάθε του λεπτομέρεια, πάντοτε στην ώρα του και φυσικά με ένα χαμόγελο!

ΤΟΥΝΤΑΣ - ΨΩΦΙΜΗΣ Ο.Ε.
Καλέστε: 
 2106616250

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: