• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θα προσφερθεί άραγε το νέας γενιάς Defender με κάποια ηλεκτρική έκδοση;

Ηλεκτρικό το νέο Defender;

Διαβάστηκε από 1378 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2017

Μια σειρά από νέες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον των νέων μοντέλων Land Rover και ειδικά του Defender ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

 
Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο περιθώριο μιας συνέντευξης τύπου για το νέο Range Rover Velar που ίσως δυσαρεστήσει κάποιους από τους φίλους την Land Rover.

Eκεί, έγινε γνωστό ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα προσφέρει ηλεκτρικές εκδόσεις για τα νέα μοντέλα της, ξεκινώντας από το 2020. Το έναυσμα δόθηκε ήδη με το λανσάρισμα του νέου υβριδικού Range Rover Sport που θα έχει πολλές δυνατότητες και όπως υπόσχεται η εταιρεία θα μπορεί να κάνει τα 0-96 σε 6,3 δευτερόλεπτα.
 
Θα προσφερθεί άραγε το νέας γενιάς Defender με κάποια ηλεκτρική έκδοση; Aυτό φαίνεται πως εξαρτάται από το αν λανσαριστεί το 2019 ή μέσα στο 2020, όπου θα λανσαριστούν οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα που θα εξοπλίζουν το νέο Land Rover Defender αναμένονται σύντομα. Μάλιστα, πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας δεν διαψεύδουν τις φήμες που αναφέρουν ότι θα μπορούσε να προσφερθεί ακόμα και με μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση αν τα υψηλόβαθμα στελέχη το κρίνουν σωστό.
 

 

LAND ROVER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός