Από άποψη απόδοσης το Range Rover Sport P400e μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 98 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα πριν φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 220 χλμ./ώρα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το Range Rover Sport κατάφερε και διέσχισε μια μεγάλη απόσταση με το νερό να φτάνει σε ύψος τα 85 εκατοστά.

Το μηχανικό του σύνολο αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13.1 kWh που τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα.

To Range Rover Sport δεν κωλώνει (+vid)

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2017)

H Land Rover θέλησε να παρουσιάσει εκτενώς τις δυνατότητες του υβριδικού Range Rover Sport βάζοντας το μέσα στο νερό.

Από το δημοτικό μαθαίνουμε ότι ο ηλεκτρισμός και το νερό δεν ταιριάζουν αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το νέο υβριδικό Range Rover Sport P400e της Land Rover. H φίρμα έσπευσε να το αποδείξει υποβάλλοντας το μοντέλο της σε μια δοκιμασία κόντρα στην δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτής θάλασσας Κeri Anne Payne και τον αθλητή αντοχής Ross Edgley.

Για να υπάρξει φυσικά ο ίδιος βαθμός δυσκολίας, οι δύο αθλητές θα έπρεπε να κολυμπήσουν περίπου 1,5 χλ. ενώ το Range Rover Sport θα έπρεπε να διασχίσει συνολικά 14 χλμ ξεκινώντας από την στεριά και τερματίζοντας στο νησί Burgh.
 
Aν και υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί στο νησάκι, η Land Rover επέλεξε να περιμένει μέχρι να γεμίσει νερό ώστε να παρουσιάσει τις δυνατότητες του μοντέλου της. Η εταιρεία αναφέρει ότι το Range Rover Sport κατάφερε και διέσχισε μια μεγάλη απόσταση με το νερό να φτάνει σε ύψος τα 85 εκατοστά.

Το μηχανικό του σύνολο αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13.1 kWh που τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα. Έτσι το μοντέλο παράγει συνολική μέγιστη ισχύ 404 ίππων και 640 Nm ροπής. Από άποψη απόδοσης το Range Rover Sport P400e μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 98 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα πριν φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 220 χλμ./ώρα.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center