• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Hyundai Κona Electric επέλεξε ο ΑΔΜΗΕ για τον στόλο του

1.496 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/12/2020

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας παρέλαβε 14 αυτοκίνητα Kοna Electric για τις ανάγκες μεταφοράς των στελεχών της εταιρείας.


Την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΑΔΜΗΕ Α.Ε., η παράδοση στόλου δεκατεσσάρων 14 αυτοκινήτων Kona Electric με την μπαταρία των 64 Kwh, τα οποία θα εξυπηρετήσουν ανάγκες μεταφοράς των στελεχών της εταιρείας. Κατά την διάρκεια της παράδοσης των οχημάτων στελέχη του ΑΔΜΗΕ και της Hyundai Ελλάς αντάλλαξαν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Το ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των SUV με τη δυναμική των ηλεκτρoκινητήρων. Το νέο οικολογικό μοντέλο της Hyundai διατίθεται με δύο εκδόσεις ηλεκτροκινητήρων (64Kwh και 39Kwh), προσφέροντας στους κατόχους τους ιπποδύναμη 204 PS και 136 PS αντίστοιχα καθώς και αστική αυτονομία μέχρι 660 km. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai, ξεπέρασε μέσα στο έτος το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων παγκοσμίως.

"Στο ηλεκτρικό Kona η Hyundai ενσωματώνει τεχνογνωσία άνω των 30 ετών. Απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών για την κλιματική αλλαγή δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο με κορυφαία χαρακτηριστικά επιδόσεων και αυτονομίας. Η ηλεκτροκίνηση κυριαρχεί στην στρατηγική μας για το 2025 και έχοντας ήδη διευρύνει σημαντικά την ήδη πρωτοπόρα προϊοντική μας γκάμα στοχεύουμε να είμαστε στους τρείς κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή του ΑΔΜΗΕ για επάνδρωση του εταιρικού του στόλου με το ηλεκτρικό Kona" δήλωσε ο κ. Ανδρέας Χριστοφορίδης, Γενικός Διευθυντής της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

28 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  KONA

Tags: HYUNDAI KONA