Ένα ενδιαφέρον ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να παρουσιάσει μία μικρότερη κεντρομήχανη Mercedes-AMG!

Ιδέα για μικρή Mercedes-AMG GT

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Η Mercedes-AMG GT εισήχθη το Σεπτέμβριο του 2014 για να γίνει το δεύτερο σπορ αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από το τμήμα επιδόσεων της Daimler μετά την SLS AMG. Σήμερα ένα ενδιαφέρον ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να παρουσιάσει μία μικρότερη κεντρομήχανη Mercedes-AMG!

Δημιουργός του σχεδίου είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής CarLifestyle, ο οποίος όπως φαίνεται φαντάστηκε  μία μικρή Mercedes-AMG GT έτοιμη για να ανταγωνιστεί τη Porsche Cayman και τα αντίστοιχα οχήματα άλλων εταιρειών. Απ ότι μπορούμε να καταλάβουμε για να δημιουργήσει το σχέδιο ο καλλιτέχνης βασίστηκε στην τελευταία γενιά του δίθυρου σπορ αυτοκινήτου από τη Στουτγάρδη με την ομοιότητα να είναι προφανής.
 
Στο μπροστινό μέρος το σχέδιο έχει μεγάλη συνάφεια με την AMG GT, αλλά ταυτόχρονα ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Mercedes-Benz με ένα ζευγάρι προβολέων και πιο έντονα σκιαγραφημένες εισόδους αέρα ενσωματωμένες στον προφυλακτήρα.
 
Αν υποθέσουμε πως η γερμανική φίρμα θα κατασκεύαζε στην πραγματικότητα ένα τέτοιο αυτοκίνητο, τότε ο twin-turbo V8 κινητήρας της Daimler είναι η πιο προφανής επιλογή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του αλλά και τα περίπου 450 άλογα που υποθέτουμε ότι θα ήταν η ισχύς του.
 
Βέβαια όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώνεται περίτρανα, αφού η Mercedes δεν φαίνεται να σχεδιάζει τον ερχομό ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

AUTOFIT PASXA
4green