Πώς θα τα πάει κόντρα σε όλους το ηλεκτρικό Jeep-άκι με 27 χιλιάρικα;

Πώς θα τα πάει κόντρα σε όλους το ηλεκτρικό Jeep-άκι με 27 χιλιάρικα;

11.995 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2023)

Jeep Avenger: Είναι B-SUV, ανήκει δηλαδή στην κατηγορία που πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, είναι ηλεκτρικό, έχει το DNA και το πρεστίζ της Jeep και όλα αυτά με 27.500 ευρώ. Μήπως πρέπει να ανησυχούν οι ανταγωνιστές του;

Jeep Avenger με 27.500 ευρώ & αυτονομία γύρω στα 400 χλμ.

Η κατηγορία των μικρών SUV (B-SUV) κατακλύζεται διαρκώς από νέες παρουσίες, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι τα compact Crossover αρέσουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μάρκες που είχαν, ή και συνεχίζουν να έχουν, διπλή παρουσία στο συγκεκριμένο segment (π.χ. η Hyundai με τα Bayon και Kona) ή ακόμα και τριπλή, όπως για παράδειγμα η Volkswagen με τα T-Cross, T-Roc και Taigo. Πρόσφατη προσθήκη σε αυτή τη λίγκα είναι το Jeep Avenger, το οποίο με μήκος λίγο πάνω από τα 4 μέτρα (4,084 μ. για την ακρίβεια), ίσως έκανε μερικούς να πιστέψουν πως, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep θα είναι ο αντικαταστάτης του δημοφιλούς Renegade. Καμία σχέση!

Τα δύο SUVάκια της Jeep, που κατασκευάζονται σε δύο εντελώς διαφορετικές πλατφόρμες, θα παραμείνουν μαζί στη γκάμα της θρυλικής αμερικάνικης φίρμας. Το Avenger στηρίζεται στην πλατφόρμα CMP, που γνωρίζουμε από μοντέλα της PSA, όπως το Peugeot e-2008 και το Opel Mokka-e για παράδειγμα και θα προσφέρεται στη χώρα μας αποκλειστικά ως ηλεκτρικό. Το καλό της υπόθεσης είναι πως η τιμή του, μετά την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» φτάνει στα 27.500 ευρώ. Όχι και άσχημα για ηλεκτρικό Jeep-άκι, θα έλεγε κανείς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto