• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παίρνει ισχύ από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων.

Παρά ταύτα, ο δημιουργός αυτό του ιδιαίτερου concept αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay.

Έχει στο οδόμετρο μόνο 27.000 χλμ.

Παίρνει ισχύ από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων.

Jeep Renegade σε pick-up!

Διαβάστηκε από 6149 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Μερακλής πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μετέτρεψε το Renegade σε ένα pick-up με τα όλα του. Το πουλάει κιόλας για 17 χιλιάρικα. Τσέκαρε!

 
Αντί να περιμένει την Jeep να αποφασίσει να κατασκευάσει το πολυαναμενόμενο Wrangler pick-up, ένας μερακλής αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προσφέρει ένα Jeep pick-up από μόνος του.

Πώς το κατάφερε όμως αυτό; Πήρε ένα Renegade, έκοψε τις πίσω του πόρτες για να κάνει χώρο για την καρότσα και την έξτρα ρεζέρβα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί γιατί προσέφερε στο Renegade ειδική retro βαφή σαν παραπομπή στο Comanche και φυσικά νέο πίσω προφυλακτήρα σε συνδυασμό με λάστιχα aftermarket.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη του, άρα παίρνει ισχύ από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων απόδοσης 180 αλόγων και 237 Νm ροπής σε συνδυασμό με 9τάχυτη αυτόματη μετάδοση.

Παρά ταύτα, ο δημιουργός αυτό του ιδιαίτερου concept αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay με τιμή που φτάνει αυτή την στιγμή τα 17.600 ευρώ και πρέπει να πούμε ότι είναι σχεδόν άθικτο καθώς έχει στο οδόμετρο μόνο 27.000 χλμ.