Η μάρκα δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για τα κάμπριο αυτοκίνητα.

Στο εσωτερικό το κάθισμα του συνοδηγού λάμπει δια της απουσίας του.

Και κάμπριο μοντέλο από την Aurus (+vid)

1.659 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

H Aurus είναι η ρωσική εταιρεία που μεταξύ άλλων κατασκευάζει τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί ο Βλάντιμιρ Πούτιν, με το τελευταίο της μοντέλο να είναι ένα κάμπριο μοντέλο το οποίο φαίνεται πως αποτελεί την ανοιχτή έκδοση του πολυτελούς σεντάν Senat.

Η μάρκα δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για τα κάμπριο αυτοκίνητα που έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία, ωστόσο η ομοιότητα τους με το Senat είναι εμφανής.
 
Φυσικά, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα κάμπριο αυτοκίνητο οι αλλαγές πίσω από την κολόνα Α είναι απαραίτητες, κάτι που αποδεικνύεται από τις δύο μακριές πόρτες και τη λιγότερη έντονη σχεδιαστική γραμμή που έχουν οι ώμοι του, σε σχέση με αυτούς τους σεντάν. Οι διαφοροποιήσεις στο πίσω μέρος έχουν να κάνουν με το χώρο που φιλοξενεί την αναδιπλούμενη μαλακή οροφή, ενώ τα ρωσικά μέσα επικαλούνται δηλώσεις του Υπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου της χώρας που αναφέρουν πως η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 20 χιλιοστά πάντα σε σύγκριση με το Senat σεντάν.
 
Από κει και πέρα στο εσωτερικό όπως παρατηρούμε το κάθισμα του συνοδηγού λάμπει δια της απουσίας του για να δώσει την ευκαιρία στον άνθρωπο που βρίσκεται εκεί να σταθεί όρθιος για της ανάγκες της παρέλασης. Παράλληλα οι επιφάνειες του εσωτερικού και τα καθίσματα είναι καλυμμένα με πιο ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά για μεγαλύτερη αντοχή σε περίπτωση βροχής ή χιονιού.
 
Κάτω από το καπό εδράζει ένας V8 κινητήρας 4,4 λίτρων που σε συνεργασία με ένα ηλεκτρικό μοτέρ φτάνουν την συνολική ισχύ του αυτοκινήτου πάνω από τους 598 ίππους. Το κιβώτιο είναι 9τάχυτο αυτόματο και η τετρακίνηση στάνταρ. Τέλος προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει μία κάμπριο έκδοση του Senat για το κοινό.
 

Hyundai
4green