Κάτω από το καπό εδράζει ένας V8 κινητήρας 4,4 λίτρων.

Το κιβώτιο είναι 9τάχυτο αυτόματο, στάνταρ είναι το σύστημα τετρακίνησης ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει cruise control και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση κινδύνου.

Αurus: H ρωσική απάντηση στην Rolls-Royce

2.422 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2018)

H εταιρεία που έφτιαξε την προσωπική λιμουζίνα του Πούτιν παρουσίασε τώρα το πολυτελές της σεντάν με σκοπό να ανταγωνιστεί την Rolls-Royce.

Το ντεμπούτο του μπροστά σε κοινό έκανε το Senat πολυτελές σεντάν που κατασκευάστηκε από την ίδια εταιρεία που έφτιαξε και την λιμουζίνα του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το όνομα της μάρκας είναι Aurus και σκοπός της είναι να αποσπάσει σοβαρό μερίδιο αγοράς από εταιρείες όπως η Rolls-Royce και η Bentley. Η φίρμα ανήκει σε ένα ρωσικό ινστιτούτο ερευνών με την ονομασία ΝΑΜΙ που συνεργάζεται με την ρωσική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Sollers. Οι γραμμές παραγωγής αυτή την στιγμή έχουν μικρές δυνατότητες (μπορούν να κατασκευαστούν περίπου 150 αυτοκίνητα το χρόνο), όμως τα στελέχη της είναι αισιόδοξα πως μέσω των καινούριων εγκαταστάσεων που θα εγκαινιαστούν η συνολική παραγωγή θα φτάσει αρχικά τα 5.000 και ύστερα τα 10.000 αυτοκίνητα.
 
Κάτω από το καπό εδράζει ένας V8 κινητήρας 4,4 λίτρων που σε συνεργασία με ένα ηλεκτρικό μοτέρ φτάνουν την συνολική ισχύ του αυτοκινήτου πάνω από τους 598 ίππους. Το κιβώτιο είναι 9τάχυτο αυτόματο, στάνταρ είναι το σύστημα τετρακίνησης ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει cruise control και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση κινδύνου.

Πέρα από το Senat, η Aurus φαίνεται πως είναι έτοιμη να λανσάρει και το πρώτο της SUV. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

NEO TRAFIC
moto