Με τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας διασφαλίζεται την ασφάλειά σας ενόψει και των διακοπών, αλλά απολαμβάνετε και έξτρα οφέλη.

Καλοκαιρινός έλεγχος 22 σημείων πριν τα Summer Weekends

22.210 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/7/2016

Με την καλοκαιρινή προσφορά της Opel μπορείτε να ελέγξετε δωρεάν το αυτοκίνητό σας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Opel, ενόψει του καλοκαιριού, εκμεταλλευόμενοι και έξτρα οφέλη.
Πιο συγκεκριμένα, η καλοκαιρινή προσφορά της εταιρείας περιλαμβάνει:

• Δωρεάν Έλεγχο 22 σημείων, από έμπειρο & ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.
• Και εκπτωτικό κουπόνι 40 ευρώ ,αν χρειαστείτε, αγορές Αξεσουάρ, γνήσια Ανταλλακτικά ή εργασίες συνεργείου.

Επιπλέον, 100 κάτοχοι Opel μπαίνουν στην κλήρωση (11 Ιουλίου) του myOpel για 100 εξάμηνα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου.

 
  • ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

    Οταν λέτε book service, μήπως εννοείτε service book οπως είναι το σωστό;; αλλωστε μάς έχετε κουρασει με τις αγγλικουρες σας απο τα always on top, μεχρι must have, must buy, must see, και γενικά μιά αίσθηση αγγλομανίας σε σημείο που δυσκολα ο απλός έλληνας να διαβάζει τα αγγλοελληνικά σας κειμενα. Book service δεν υπάρχει ουτε στο όνειρο σας ουτε όμως στην Αφρική. Σεβαστήτε λίγο τη δική μας γλωσσα.

      2
  • Νίκος

    Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λιγάκι τις "κακόμοιρες" τις αντιπροσωπίες. Μη πάτε για έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο της γειτονιάς. Αυτοί δεν "ενισχύουν" τα media....

      2
  • DEC

    Δωρεάν έλεγχος βεβαίως-βεβαίως. Έλεγχο κλιματιστικού ΔΕΝ το συζητώ (κινούμαι πολύ, δεν ζώ χωρίς). Τώρα αν μού βρούν και κάτι που πρέπει να αλλάξω εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...

      1