Κλοπή ΙΧ στα Μέγαρα σε 1 λεπτό (+vid)

11.336 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Βίντεο το οποίο παρουσιάζει έναν καλοντυμένο και πέραν πάσης υποψίας κλέφτη στο ΣΕΑ Μεγάρων να παραβιάζει την πόρτα ενός σταθμευμένου οχήματος και να εισέρχεται στο εσωτερικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας!

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα lawandorder.gr και όπως προαναφέραμε καταγράφει την κλοπή οχήματος (πιθανότατα Nissan Qashqai) στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) στα  Μέγαρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το βίντεο καταγράφει επιβάτης διπλανού οχήματος, χωρίς να γίνει αντιληπτός. 
 
Εκεί βλέπουμε τον κακοποιό με προσεκτικές κινήσεις αρχικά να προσπαθεί να ξεκλειδώσει το όχημα, ενώ κοιτάζει δεξιά αριστερά. Αφού το καταφέρνει, σκουπίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα με το κασκόλ που έχει κρεμασμένο στο λαιμό του και μπαίνει στο όχημα, όπου σύμφωνα με τον ιστότοπο καταφέρνει να βάλει μπροστά και να εν τέλει να το κλέψει.
 
Πρώτου δείτε το βίντεο να τονίσουμε πως επιφυλασσόμαστε για την αυθεντικότητά του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει παραχωρηθεί στις Αστυνομικές Αρχές, αφού τα χαρακτηριστικά του κλέφτη φαίνονται ξεκάθαρα.
 
Δείτε το βίντεο
 

CORAL GAS PASXA
citroen