Ψηφιακό σχέδιο για το A4 Avant από το kolesa.ru.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακό σχέδιο για το A4 Avant από το kolesa.ru.

Κομψό και ήπια υβριδικό το επόμενο Audi A4 Avant

3.218 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2022)

To επόμενο Audi A4 Avant θα είναι πιο σύγχρονο από ποτέ στην καμπίνα, δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα σε σχεδίαση αλλά αναμένεται να προσφερθεί με κινητήρες για κάθε γούστο.

Για οικογενειάρχες που τα θέλουν όλα

Πάνω στην ανάπτυξη του νέας γενιάς A4, το οποίο πρόκειται να προσφερθεί σε σεντάν, wagon και Allroad αμαξώματα αλλά και σε σπορ εκδόσεις S4 και RS 4 εργάζεται η Audi. To γερμανικό premium wagon έχει ήδη συλληφθεί να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους και το ψηφιακό σχέδιο των Jean Francois Hubert/SB-Medien μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο σύγχρονο σε σχεδίαση

Το Α4 Αvant πρόκειται να υιοθετήσει την γνωστή σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής μάρκας, κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με την τωρινή γενιά. Η Audi θα προσπαθήσει να κάνει το wagon πιο σύγχρονο και κοφτερό διαφοροποιώντας την σχεδίαση της γρίλιας και κάνοντας πιο αιχμηρά τα φωτιστικά σώματα, ενώ πίσω, περιμένουμε πως τα φώτα θα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής, όπως έχουμε δει να συμβαίνει σε πολλά καινούρια μοντέλα.

Hi-tech όσο ποτέ άλλοτε στην καμπίνα

Στην καμπίνα, περιμένουμε πως το επόμενο A4 θα λάβει ένα μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων μεγέθους 12,3 ιντσών πίσω από το τιμόνι σε συνδυασμό με μια οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας για την υποστήριξη του συστήματος infotainment. Υπερπλήρης θα είναι η σουίτα συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου, ιδιαίτερα στις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
citroen