Το γυρίσματα της ένατης ταινίας Fast and Furious ξεκίνησαν.

Ξεκίνησε γυρίσματα το Fast & Furious 9 (+vid)

2.462 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Τα γυρίσματα της ένατης ταινίας Fast and Furious ξεκίνησαν με τον Vin Diesel να αναρτά ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας στο πλευρό του τη συμπρωταγωνίστριά του, Michelle Rodriguez.


Τα αυτοκίνητα, οι κόντρες και οι αγώνες ταχύτητας έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον κινηματογράφο κάτι που αποδεικνύεται από τις εκατοντάδες χιλιάδες ταινίες που έχουν υπάρξει. Πιο τρανταχτό παράδειγμα ίσως να αποτελεί η σειρά ταινιών Fast and Furious, με το ένατο μέλος της να έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα.
 
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία στην οποία πραγματοποιούνται, είναι επίσημο πως οι πρώτες σκηνές του 9ο Fast and Furious ξεκίνησαν να γυρίζονται. Μάλιστα ο πρωταγωνιστής Vin Diesel μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανέβασε ένα σύντομο βίντεο έχοντας στο πλευρό του την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Michelle Rodriguez.
 
«Μόλις ολοκληρώσαμε την πρώτη μας ημέρα. Νιώθω σαν να έγινε θαύμα και είμαστε τόσο ευγνώμονες για σας, Universal, για όλη μας την ομάδα, το απίστευτο προσωπικό, ένα απίστευτο cast και το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε τόσο ευγνώμονες σε σας, τον κόσμο που μας έχει αγγαλιάσει», ήταν τα λόγια του Vin Diesel στο βίντεο.
 
Λίγη ώρα αργότερα ένας άλλος ηθοποιός της ταινίας ο Tyrese Gibson δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έδειχνε την καρέκλα στην οποία κάθεται στα διαλλείματα και φέρει το όνομα του ρόλου του (Roman), ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται αυτή της Michelle Rodriguez η οποία αναγράφει το όνομα της στην ταινία (Letty).
 
¶λλες πληροφορίες σχετικά με την ταινία δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο φήμες θέλουν τον John Cena να κάνει την εμφάνισή του οδηγώντας πιθανότατα ένα Ford GT. Η νέα ταινία που δεν έχει λάβει ακόμα όνομα αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Mercedes
skoda