Δυνατή λευκή δέσμη που φέγγει μέχρι τα 60 μ. με απαλό «σβήσιμο» έπειτα.

Ford Kuga

336.157 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στο Kuga είναι πως έχει αληθινά φώτα που στρίβουν, στρίβει το module μέσα δηλαδή και δεν ανάβει απλώς ένα προβολάκι στις δυο εμπρός γωνίες. Έτσι με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να «κλέψει» το εύρος της δέσμης που αντιλαμβάνεται ο οδηγός, φωτίζοντας απλόχερα αριστερά και δεξιά.

Βέβαια σε κατάσταση «ηρεμίας» τα στάνταρ Xenon φωτιστικά σώματα της έκδοσης ST-Line, είναι εστιασμένα να φωτίζουν το οπτικό πεδίο μπροστά από τον οδηγό, το οποίο μάλιστα το κάνουν εξαιρετικά, με τη δέσμη να δείχνει πως κλίνει λίγο προς τα αριστερά, σε ένα ομοιόμορφο όμως άπλωμα. Αντίστοιχα, η εικόνα δεξιά δεν είναι στο ίδιο καλό επίπεδο.

Με αυτό το δεδομένο δεν αποτελεί έκπληξη ότι το καρότσι με το «μωρό» το βλέπει σχεδόν τέλεια μέχρι τα ανώτερα σημεία του, ενώ σχεδόν πολύ καλή είναι και η κάλυψη στην κορίνα στα 60 μέτρα, με το φως να σβήνει σταδιακά όσο μεγαλώνει η απόσταση.

Τα πίσω φώτα του Kuga αποτελούνται από μικρά τα κόκκινα τμήματα, με την πινακίδα να φωτίζεται από κίτρινο φως. Την τελική αξιολόγηση κλείνουν τα δύο δυνατά LED φώτα στην καμπίνα, ένα μπρος και ένα πίσω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
Audi