To Skoda Karoq εκπέμπει πάρα πολύ λευκό φως, με γλυκιά απόχρωση και πολύ δύναμη στο κέντρο.

Skoda Karoq

336.141 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

To Skoda Karoq εκπέμπει πάρα πολύ λευκό φως, έχοντας κλασσική υπογραφή LED. Είναι γλυκιά όμως η απόχρωση στο μάτι και όχι πολύ κρύα. Βέβαια τα συγκεκριμένα φώτα είναι προαιρετικά στην έκδοση Ambition (κόστος 955 ευρώ). Η δέσμη είναι πάρα πολύ δυνατή στο κέντρο, δε ξεχνάει όμως και τα πλάγια και στέλνει πολύ φως ιδιαίτερα δεξιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αμελεί τα εκ των αριστερών. Τουναντίον, αφού και εκεί το φως είναι ισχυρό, ενώ επιπροσθέτως διαθέτει και Corner Assist.

Ο οδηγός αντιλαμβάνεται σχεδόν τέλεια το καρότσι από το οποίο χάνει ελάχιστα τα χερούλια, ενώ πολύ δυνατά φωτίζεται και ο χαμηλός κίνδυνο στα 60 μέτρα αριστερά. Γενικότερα η δέσμη φωτίζει σε μεγάλο βάθος ακόμα και πέρα των 60 μέτρων, χωρίς να χάνεται απότομα σε κάποιο σημείο.

Τα πίσω κόκκινα φώτα είναι ομαλά φωτισμένα, ενώ το πολύ δυνατο το λευκο LED της πινακίδας που φωτίζει ακόμα και το δρόμο και θα βοηθήσει όταν πλησιάζεις το πορτ-μπαγκάζ σε βραδινή ώρα. Κορυφαίο μέσα με 2 LED φώτα μπροστά και 6 LED πίσω, ικανά να φωτίσουν ως τα πόδια. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center