To VW Tiguan σχηματίζει ένα φωτεινό κώνο σε ένα πολύ αυστηρό αντεστραμμένο «Δ».

VW Tiguan

336.176 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

To VW Tiguan μοιάζει να στέλνει πάρα πολύ φως ευθεία εμπρός και να σχηματίζει ένα φωτεινό κώνο σε ένα πολύ αυστηρό αντεστραμμένο «Δ». Η κεντρική περιοχή ακριβώς μπροστά από το αμάξωμα φωτίζεται πολύ έντονα, ωστόσο ενώ βλέπει αρκετά καλά το Stop, έχει πολύ μέτρια επαφή με το καρότσι, το οποίο αναγνωρίζεται ως όγκος. Εξετάζοντας το βάθος της δέσμης, αυτό περιορίζεται αρκετά λίγο πριν τα 50 μέτρα, στέλνοντας λίγο ακόμα αχνό φως μέχρι τα 60 μέτρα, όπου εκεί με δυσκολία θα δει κάποιος τον κώνο στα αριστερά.

Όσον αφορά στο άνοιγμα της δέσμης αριστερά και δεξιά σαν απόσταση και σαν ένταση είναι ικανοποιητικό, με χαρακτηριστικό πως κόβεται αυστηρά και δεν σβήνει προοδευτικά. Το Corner assist ωστόσο θα φωτίσει την πλευρά που επιθυμείτε με το στρίψιμο του τιμονιού.

Πίσω η εικόνα που μοιάζει αρκετά με του Ateca. Δεν έχει τρελό φως αλλά παίρνει πολύ βοήθεια από το άσπρο LED της πινακίδας το οποίο δίνει φως και στο δρόμο. Τέλος, στην καμπίνα θα συναντήσουμε μια μεγάλη πλαφονιέρα εμπρός και αντίστοιχα άλλη μία πίσω. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
NISSAN