Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελεί η διπλή πίσω πόρτα του MINI Clubman.

H προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκίνητων και για ταξινομήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

MINI Clubman σε μοναδικές τιμές

3.416 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Η MINI προσφέρει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκίνητων το Clubman σε μοναδικές τιμές. Μάθετε έως πότε ισχύει η προσφορά.

Το Clubman συνεχίζει την ιστορία της νέας γενιάς MINI στην premium compact κατηγορία συνδυάζοντας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μάρκας, το στιλ με τη λειτουργικότητα, όντας παράλληλα σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση και πρακτικότητα. Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελεί η διπλή πίσω πόρτα του Clubman, ωστόσο άξιες αναφοράς είναι και οι σπορτίφ λεπτομέρειες στην εμφάνιση, όπως επίσης και το πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου.
 

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία όλα χωρούν, λοιπόν, μέσα σε ένα MINI Clubman εκτός από αναβολές, μιας και η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκίνητων και για ταξινομήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της MINI.

NEO PROACE
skoda