Με 603 ίππους και πάνω από 1.000 Nm ροπή η ηλεκτρική Porsche Macan

Με 603 ίππους και πάνω από 1.000 Nm ροπή η ηλεκτρική Porsche Macan

1.854 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2022)

Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την αμιγώς ηλεκτρική Macan που ετοιμάζει!

Πρώτα στοιχεία της ηλεκτρικής Macan

Η ηλεκτρική Porsche Macan εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει πεδίο συζήτησης και πλέον ήρθε η ώρα για τη γερμανική μάρκα να προχωρήσει επίσημα στην αποκάλυψη των πρώτων επίσημων πληροφοριών για το χωρίς ρύπους SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με 603 ίππους και δύο ηλεκτρικά μοτέρ

Όπως γνωρίζουμε από το παρελθόν, η Macan θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα Premium Platform Electric που αναπτύχθηκε από κοινού με την Audi. Η πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου θα έχει ισχύ 603 ίππων και περισσότερων από 1.000 Nm ροπής, όντας εξοπλισμένη με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και τετρακίνηση. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια πλατφόρμα PPE θα κατασκευαστούν επίσης και πισωκίνητες εκδόσεις με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Θα φορτίζει από το 5% έως το 80% σε 25 λεπτά

Το συνολικό βάρος της ηλεκτρικής Macan δεν έχει ανακοινωθεί αλλά γνωρίζουμε ότι θα κατανεμηθεί 48 τοις εκατό μπροστά και 52 τοις εκατό πίσω. Το ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων θα αντλήσει ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου με μεικτή χωρητικότητα 100 kWh. Χάρη στην αρχιτεκτονική των 800 V, οι ιδιοκτήτες της Macan EV θα μπορούν να φορτίσουν την μπαταρία σε ισχύ άνω των 270 kW. Η αυτονομία δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά η Porsche είπε ότι η φόρτιση από το 5 έως το 80 τοις εκατό θα διαρκεί 25 λεπτά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN