4 φωτογραφίες »

Η Infiniti λέει ότι η επιπλέον ισχύς έλξης είναι δυνατή λόγω του νέου αυτόματου κιβωτίου εννέα ταχυτήτων.

Με αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης το νέο Infiniti QX60

1.617 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2021)

Η Infiniti ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο QX60, συνεχίζοντας παράλληλα τις αποκαλύψεις της για το νέο της SUV, το οποίο μεταξύ άλλων θα έρθει έχοντας στη «φαρέτρα» του κατά 20% αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης.

Λίγο πριν η Infiniti παρουσιάσει επίσημα το νέο QX60 συνεχίζει να δημοσιεύει teaser βίντεο και παράλληλα να αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν το νέο premium SUV. Η τελευταία πληροφορία που αποκαλύπτει η ιαπωνική μάρκα όπως προαναφέραμε, αφορά την ικανότητα ρυμούλκησης την οποία θα προσφέρει το μοντέλο και θα φτάνει έως και τα 2.721 κιλά σε συγκεκριμένες εκδόσεις (αύξηση κατά 20% σε σχέση με το τρέχον μοντέλο).
 
Η Infiniti λέει ότι η επιπλέον ισχύς έλξης είναι δυνατή λόγω του νέου αυτόματου κιβωτίου εννέα ταχυτήτων, που συνδυάζεται με τον ίδιο V6 3,5 λίτρων κινητήρα του εξερχόμενου μοντέλου. Παράλληλα υπογραμμίζει πως θα προσφέρει και τα αντίστοιχα εργαλεία για να μπορέσει το QX60 να ανταποκριθεί όπως για παράδειγμα ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης.
 
Η premium μάρκα της Nissan υπογραμμίζει πως επέβαλε το νέο QX60 σε εξαντλητικές δοκιμές στις υψηλές θερμοκρασίες της Αριζόνα, όπως και σε πολύ ψυχρές θερμοκρασίες στην Αλάσκα, υλοποιώντας χιλιάδες ώρες και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το νέο QX60 θα φέρει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο QX60 Monograph, ενώ η ισχύς του θα κυμαίνεται στους 300 ίππους και πιθανότατα στα 366 Nm ροπής. Στο εσωτερικό το νέας σχεδίασης ταμπλό θα φιλοξενεί μία μεγάλη οθόνης αφής σε στυλ tablet που θα ενσωματώνει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Αναφορικά με την αποκάλυψη του νέου QX60 η Infiniti το μόνο που είπε ήταν πως θα συμβεί σύντομα, αν και δεν παρείχε ακριβή ημερομηνία.   
 

FORD E-TRANSIT
OPEL