Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Alfa Romeo και προέρχονται από τον σχεδιαστή Sugar Design.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Alfa Romeo και προέρχονται από τον σχεδιαστή Sugar Design.

Με σχεδίαση α λα Tonale η νέα ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia

6.217 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2023)

Ανεξάρτητα σχέδια… προτείνουν την εμφάνιση της νέας ηλεκτρικής Alfa Romeo Giulia, αντλώντας πολλά στοιχεία από Tonale!

Πρώτη «γεύση» από τη νέα Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo Giulia διανύει ήδη τον 8ο χρόνο ζωής της και, παρόλο που ανανεώθηκε πρόσφατα αποκτώντας το look της Tonale, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές ήδη φαντάζονται το μέλλον της, έχοντας ως δεδομένο την εξασφαλισμένη θέση που έχει ανακοινωθεί από το αφεντικό του ομίλου πως θα έχει στην γκάμα της ιταλικής φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δυναμική σχεδίαση με θελκτικές καμπύλες

Τα σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στα social media αποτελούν έργο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Sugar και μας δίνουν την οπτική του για τη νέα γενιά της Giulia. Από όσα μπορούμε να διακρίνουμε, η Giulia γίνεται ακόμα πιο κομψή με νέους εξαιρετικά λεπτούς προβολείς που βρίσκονται πάνω από το «Trilobo», δηλαδή τον συνδυασμό του θυρεού της Alfa Romeo με τους αεραγωγούς, ενώ η πινακίδα κυκλοφορίας τοποθετείται χαμηλά κάτω από το θυρεό, αντί για το αριστερό άκρο του προφυλακτήρα. Ο πρόβολος, που αποπνέει έντονα δυναμισμό, δίνει τη θέση του στις θελκτικές καμπύλες του πλαϊνού μέρους το οποίο χαρακτηρίζεται από τις κρυφές χειρολαβές την πίσω θυρών που προδίδουν coupe στοιχεία, αλλά και από τους τονισμένους ώμους πίσω, εκεί όπου η προσοχή πέφτει στα LED φώτα τα οποία διατρέχουν το αμάξωμα σε πλάτος, απευθείας δάνειο από την Tonale. Χαμηλότερα βρίσκονται δύο ευμεγέθεις απολήξεις εξάτμισης, οι οποίες βρίσκονται εκεί αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους, αν λάβουμε υπόψη την ηλεκρική φύση του μοντέλου και, άρα, την απουσία εξάτμισης. Συνολικά, η νέα Alfa Romeo Giulia δείχνει πιο φαρδιά και πιο χαμηλή, βγάζοντας έναν πιο elegant χαρακτήρα, προκειμένου να αντιταχθεί στις κλασικές γερμανικές προτάσεις, όπως η BMW Σειρά 3, η Mercedes C-Class και το Audi A4.

Αποκλειστικά ηλεκτρική η νέα Giulia

Σε επίπεδο μηχανικής, η νέα αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia, που θα κάνει την εμφάνισή της μετά το 2024, θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα της μητρικής εταιρείας Stellantis και το ιταλικό στρατόπεδο διατείνεται πως θα προσφέρει αυτονομία κοντά στα 800 χιλιόμετρα. Η εν λόγω πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για μοντέλα επιδόσεων με τετρακίνηση, ήτοι τουλάχιστον δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Παράλληλα η ηλεκτρική Giulia θα είναι διαθέσιμη και με έκδοση ενός ηλεκτρικού κινητήρα, πιθανότατα τοποθετημένου στον πίσω άξονα, καθιστώντας τη πισωκίνητη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda