Mercedes GLE: Τώρα και ήπια-υβριδική με diesel μοτέρ

Mercedes GLE: Τώρα και ήπια-υβριδική με diesel μοτέρ

4.105 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Η Mercedes προσφέρει τώρα την GLE και σε πετρελαιοκίνητη ήπια-υβριδική έκδοση ενώ εξοπλίζει το μοντέλο και με νέο σύστημα τετρακίνησης για καλύτερα κρατήματα στις στροφές.

H Mercedes εργάζεται πάνω στην ανανεωμένη GLE και την GLE Coupe, ωστόσο μέχρι να έρθει η ώρα να λανσάρει τα παραπάνω μοντέλα στην αγορά, η φίρμα με έμβλημα το αστέρι, φρόντισε να αναβαθμίσει το τωρινό μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέος ήπια υβριδικός 2λιτρος diesel κινητήρας

Πλέον, η GLE 300 d 4Matic διατίθεται με τον ήπια υβριδικό 2λιτρο κινητήρα diesel απόδοσης 272 ίππων και 550 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα μικρό ηλεκτρικό σύστημα 48V που από την μεριά του αποδίδει 20 άλογα και 200 Nm ροπής. Το κινητήριο σύνολο αυτό επιτρέπει στην GLE να πετύχει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα και να φτάσει τα 230 χλμ./ώρα σε τελική ταχύτητα, ενώ ελαφρώς καλύτερη είναι η κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου (6.3-5.8 l/100 km  για την GLE και 6.2-6.1 l/100 km για την GLE Coupe).

Νέο σύστημα τετρακίνησης για καλύτερα κρατήματα

Εκτός από τη νέα αυτή ήπια-υβριδική αυτή επιλογή, η GLE εξοπλίζεται με transfer case «Torque on Demand» που δίνει στο αυτοκίνητο καλύτερα κρατήματα, ιδιαίτερα στις στροφές. Με το νέο σύστημα αυτό, η κίνηση μπορεί να μεταφέρεται στον εμπρός ή στον πίσω άξονα ανάλογα την συνθήκη.

Σύντομα στις αντιπροσωπείες

H GLE 300 d 4Matic θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες τον επόμενο μήνα, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 75.053 ευρώ και από 79.182 ευρώ για την coupe έκδοση (τιμές Γερμανίας).

Και πετρέλαιο και ρεύμα!
- Νέος ήπια υβριδικός 2λιτρος diesel κινητήρας
- Νέο σύστημα τετρακίνησης για καλύτερα κρατήματα
- Σύντομα στις αντιπροσωπείες με τιμή από 75 χιλιάρικα στην Γερμανία
Ήπια υβριδικό diesel μοτέρ; Είναι αυτή μια λύση για να σωθούν οι κινητήρες πετρελαίου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto