• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το γεγονός ότι το αυτόνομο EV θα είναι μικρότερο από το A1, δίνει περισσότερες πιθανότητες στην ονομασία Α0.

Έρχεται Audi A0;

Διαβάστηκε από 10859 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/8/2017

Το πρώτο μικρό αυτόνομο ηλεκτροκίνητο αμάξι της Audi είναι πλέον προ των πυλών. Διαβάστε περισσότερα για το ανερχόμενο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

 
Στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Audi, στο Neckarsulm της Γερμανίας, έγινε η ανακοίνωση, η οποία γνωστοποίησε πως μέχρι το 2021, η Audi θα έχει βγάλει στην παραγωγή, ένα νέο μικρό αυτόνομο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, που θα είναι στα «μέτρα» του Volkswagen e-Up .

Η γερμανική εταιρεία δήλωσε ότι η τεχνολογία θα είναι έτοιμη για μια μικρή σειρά από αυτά τα αυτοκίνητα της γκάμας Α σε διάστημα τεσσάρων ετών, όπου και θα ξεκινήσει μια αρχική μικρή παραγωγή.
 

Αυτό υποδηλώνει ότι αρχικά θα γίνει μια διερευνητική «πορεία» ενός αυτοκινήτου, που θα μπορούσε να παραχθεί σε μεγαλύτερους όγκους αργότερα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν οι ιθύνοντες της μάρκας.

Εάν εμφανιστεί ένα μοντέλο παραγωγής πλήρους κλίμακας, θα μπορούσε να πάρει το όνομα A0 ή A2, με το e-tron να επισημάνει πως πρόκειται για ηλεκτρικό όχημα, όπως και με το επερχόμενο SUV E-Tron Sportback. Το γεγονός ότι το αυτόνομο EV θα είναι μικρότερο από το A1, δίνει περισσότερες πιθανότητες στην ονομασία Α0, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι βέβαιο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι το δεύτερο μικρότερο που θα έχει κάνει ποτέ η Audi σε ότι αφορά τη γκάμα Α, καθώς το μικρότερο είναι το Audi 50 του 1974.

Tags: AUDI, A0
 

AUDI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός