Νέα Lancia Ypsilon Alberta Ferreti
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Lancia Ypsilon Alberta Ferreti

6.539 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

Μια νέα υψηλής ραπτικής έκδοση παρουσίασε η Lancia για την Υpsilon σε συνεργασία με την σχεδιάστρια μόδας Alberta Ferreti.

Nέα έκδοση για την Lancia Ypsilon 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H Lancia μπορεί να εργάζεται πάνω σε νέα μοντέλα, όπως η επερχόμενη ηλεκτρική Delta αλλά μέχρι τότε, η μάρκα δεν διστάζει να επεκτείνει την τωρινή γκάμα της Ypsilon που προσφέρεται ακόμα στην Ιταλία, με μια νέα έκδοση με όνομα Alberta Ferreti.

Με ειδικό χρώμα Alberta Ferreti Γκρι

Όπως μαρτυρά το όνομα της έκδοσης, το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας. Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με το Alberta Ferreti Γκρι χρώμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση για το οποίο, η εταιρεία αναφέρει ότι βοηθάει στην βελτίωση της «θηλυκής κομψότητας και της ομορφιάς» του μοντέλου.

Με μοναδικό στυλ τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα

Όσοι επιλέξουν την έκδοση αυτή μπορούν φυσικά να βάψουν το αυτοκίνητο σε μια σειρά από  άλλους χρωματισμούς όπως Snow White, Pietra Gray, Vulcano Black και Bicolor Black, με την εταιρεία να ξεκαθαρίζει πάντως πως όποιο χρώμα και εάν επιλέξει ο πελάτης, αυτό θα συνδυάζεται με λεπτομέρειες χρωμίου και Alberta Ferreti εμβλήματα στα μπροστινά φτερά. Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν, ωστόσο η Lancia αναφέρει πως τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και πως η καμπίνα έχει Rose Gold φινίρισμα, σπέσιαλ ραφές και «AF» εμβλήματα.

Ήπια υβριδική ή με 1.200άρη διπλού καυσίμου 

Η ισχύς του αυτοκινήτου μπορεί να πηγάζει είτε από έναν ήπια υβριδικό 1.000άρη κινητήρα 70 ίππων και 92 Nm ροπής, είτε έναν 1.200άρη ατμοσφαιρικό 69 ίππων και 102 Nm ροπής που μπορεί να χρησιμοποιήσει και LPG. Oι χρόνοι επιτάχυνσης είναι αρκετά αργοί, αφού ο πρώτος κινητήρας χρειάζεται 14,2 δευτερόλεπτα και ο δεύτερος 15,3 δλ. για το 0-100χλμ./ώρα.

Από 18.500 ευρώ

Η τιμή της Lancia Ypsilon Αlberta Ferrati ξεκινά από 18.500 ευρώ.

Η Lancia θέλει να προσελκύσει πελάτες από το «ωραίο φύλο»
- Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Alberta Ferreti
- Μοναδικό στυλ τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα
- Ήπια υβριδική ή με 1.200άρη διπλού καυσίμου (LPG)
- Από 18.500 ευρώ
Εσύ θα αγόραζες την Lancia Ypsilon σε αυτή την έκδοση υψηλής ραπτικής;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center