• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ισχύς και των δύο πηγάζει από έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων.

Στον στάνταρ εξοπλισμό θα προσφέρονται 21 ιντσών ζάντες.

Η παραγωγή των δύο μοντέλων θα ξεκινήσει αυτόν τον Αύγουστο.

Νέες BMW X5 M50i & Χ7 M50i

Διαβάστηκε από 1658 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2019
 

Αυτά τα δύο αυτοκίνητα αποτελούν τις δύο πιο ισχυρές επιλογές στην SUV γκάμα της BMW χάρη στον twin-turbo V8 κινητήρα που έχουν κάτω από το καπό τους. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που έφεραν στο φως οι Βαυαροί.

Τις M50i εκδόσεις των X5 και Χ7 παρουσίασε η BMW κάνοντάς τες ό,τι πιο ισχυρό μπορεί να επιλέξει κάποιος από την γκάμα SUV της βαυαρικής μάρκας. Τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται το ίδιο μοτέρ με την εταιρεία να υπόσχεται πως μπορούν και συνδυάζουν τις καλές επιδόσεις με τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Η ισχύς και των δύο πηγάζει από έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων με απόδοση 530 άλογα και 749 Νm ροπής που συνεργάζεται αρμονικά με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας για να σταλθεί η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η Χ5 Μ50i κάνει το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η Χ7 Μ50i σε 4,7 δλ με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 209 χλμ./ώρα με ελαστικά παντός καιρού ή τα 250 χλμ./ώρα με θερινά ελαστικά υψηλών επιδόσεων.
 
Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, οι Μ50i εκδόσεις εξοπλίζονται με ειδική ανάρτηση. Η Χ5 παίρνει την Adaptive M Suspension με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, ενώ η X7 M50i θα προσφέρεται με την «Adaptive dual axis» αερανάρτηση. Στον στάνταρ εξοπλισμό θα προσφέρονται 21 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος με μικτά ελαστικά, ενώ προσφέρεται ακόμα Μ Sport σύστημα πέδησης με μπλε δαγκάνες και ελαφρύτερους δίσκους.
 
Στο κομμάτι της εμφάνισης, και τα δύο SUV έχουν λάβει νέους εμπρός προφυλακτήρες που ενσωματώνουν τώρα μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα για την καλύτερη ψύξη του μηχανοστασίου, πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα, M Sport σύστημα εξάτμισης κ.α. Στην καμπίνα, οι διαφοροποιήσεις είναι μικρές και περιλαμβάνουν Μ δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, εμβλήματα M50i, ειδικά δερμάτινα καθίσματα με άλλου χρώματος ραφές κ.α.

Η παραγωγή των δύο μοντέλων θα ξεκινήσει αυτόν τον Αύγουστο.
 

Tags: BMW, Χ5, Χ7 , Μ50i