Ψηφιακό σχέδιο για ένα μελλοντικό Audi A5 Coupe E-Tron.

Ψηφιακό σχέδιο για ένα μελλοντικό Audi A5 Coupe E-Tron.

Νέο Audi A5 Coupe: Ηλεκτρικό και πιο σπορτίφ από ποτέ

2.919 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2022)

Η Χ-Τοmi Design παρουσίασε την πρότασή της για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα ηλεκτρικό Audi A5 Coupe, αντλώντας έμπνευση από τα ηλεκτρικά που έχει ήδη παρουσιάσει η φίρμα.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Audi A5 Coupe E-Tron

Το Αudi A5 είναι ένα από τα πιο επιβλητικά και σπορ μοντέλα της premium γερμανικής φίρμας εδώ και πολλά χρόνια, όμως και αυτό θα αναγκαστεί σύντομα να αλλάξει φιλοσοφία. Με την εποχή της ηλεκτροκίνησης να βρίσκεται προ των πυλών, αν δεν έχει ήδη έρθει, το A5 θα χρειαστεί και αυτό να αγκαλιάσει τον ηλεκτρισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλώνει συνεχώς η ηλεκτρική γκάμα της Audi

Αυτή την στιγμή υπάρχουν 6 συνολικά ηλεκτρικά Αudi, τα Ε-Tron GT, RS E-Tron GT, E-Tron crossover, E-Tron Sportback, Q4 E-Tron και Q4 E-Tron Sportback αλλά η οικογένεια E-Tron της Audi θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να περιλαμβάνει ηλεκτρικές εκδόσεις και άλλων μοντέλων που προσφέρει σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που η X-Tomi Design αποφάσισε να παρουσιάσει την πρότασή της για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα ηλεκτρικό Α5 Coupe, δανειζόμενη στοιχεία από τα ηλεκτρικά που έχει φέρει στην αγορά η γερμανική φίρμα μέχρι σήμερα.

Πιο μοντέρνο και γραμμωμένο

Το ψηφιακό αυτοκίνητο που βλέπετε έχει όνομα Αudi A5 Coupe e-Tron Concept και ξεχωρίζει χάρη στον φανταχτερό του πρόβολο που είναι εμπνευσμένος από τα πρωτότυπα A6 και A6 Avant e-Tron Quattro που έχουν ήδη κάνει ντεμπούτο. Συγκεκριμένα, το καπό είναι γραμμωμένο, τα φωτιστικά σώματα είναι μοντέρνα και επιθετικά ενώ η γρίλια είναι αρκετά μεγάλη και φέρει πάνω της το έμβλημα της μάρκας. Οι αεραγωγοί στο πλάι προσθέτουν πόντους στον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου, όπως ακριβώς κάνει και ο διαχύτης. Από εκεί και πέρα, στο πλάι βλέπουμε πως το Α5 είναι μυώδες ενώ η coupe οροφή του μας φέρνει αμέσως στο μυαλό τα A5 που βλέπουμε σήμερα στους δρόμους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center