Νέο Kia EV9: Ο Brand Ambassador της Kia στον κόσμο
26 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Kia EV9: Ο Brand Ambassador της Kia στον κόσμο

7.220 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2023)

Η Kia παρουσίασε το νέο EV9 και την σπορτίφ έκδοση GT-line του επιβλητικού ηλεκτρικού SUV της, που αποτελεί τον Brand Ambassador της μάρκας στον κόσμο, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής, άπλετους χώρους και την ταχύτερη -έως τώρα- φόρτιση με 800 Volt που υπόσχεται 239 χλμ. μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Kia EV9 με το βλέμμα απέναντι σε Mercedes, BMW & Tesla

Η αρχή έγινε το 2021 στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών με την παρουσίαση του Kia EV9 Concept, ενός πρωτότυπου μου έμελλε να ανοίξει το δρόμο ώστε να προϋπαντήσει το μοντέλο παραγωγής, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στη Φρανκφούρτη, όντας καλεσμένοι της Kia Ευρώπης. Το νέο Kia EV9 είναι η ναυαρχίδα της ηλεκτρικής γκάμας της κορεατικής φίρμας, τόσο από πλευράς μεγέθους, όσο και από τεχνολογικής σκοπιάς, καθώς είναι εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τα ράφια της Hyundai-Kia, όπως μας είπε και ο Έλληνας Director of Product & Pricing της Kia Ευρώπης, Αλέξανδρος Παπαπετρόπουλος (διαβάστε τη συνέντευξη πατώντας εδώ).

Ηλεκτρική αυτονομία έως 541 χλμ., τεχνολογία ultra ταχυφόρτισης με αρχιτεκτονική 800V, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, διαθέσιμο με 6 ή 7 θέσεις για επιβάτες, τρεις οθόνες στο ταμπλό & δύο έξτρα -προαιρετικά- για την εικόνα από πλαϊνούς καθρέπτες-κάμερες, καθίσματα στη δεύτερη σειρά που περιστρέφονται αντικρίζοντας αυτά της 3ης σειράς ώστε να μπορούν δύο επιβάτες να ταξιδεύουν ξαπλωμένοι, δυνατότητα να επιστρέφει την ηλεκτρική ενέργεια της μπαταρίας του στο δίκτυο ηλεκτρισμού ή σε κτίριο-σπίτι καλύπτοντας έως και 10 μέρες τις ανάγκες ενός νοικοκυριού σε ρεύμα, ψηφιακό κλειδί που γίνεται share στο smartphone και πολλά πολλά ακόμη... Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN