To όνομα του είναι UX και είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που βασίζεται πάνω στην Global Architecture-Compact (GA-C) πλατφόρμα.

Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Η μάρκα δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει μια F Sport έκδοση.

Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Nέο Lexus UX

6.322 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

H Lexus είναι έτοιμη να μπει στην κατηγορία των μικρών premium crossover παρουσιάζοντας στην Γενεύη το νέο UX. Γνωρίστε το.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου της crossover που θα τοποθετηθεί κάτω από το ΝΧ στην οικογένεια της εταιρείας παρουσίασε η Lexus, με σκοπό να ανταγωνιστεί άλλα πολυτελή μικρά crossover μοντέλα όπως την BMW X1 και την Mercedes GLA.

To όνομα του είναι UX και είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που βασίζεται πάνω στην Global Architecture-Compact (GA-C) πλατφόρμα αν και το UX είναι το μόνο που μπορεί να χαρακτηριστεί premium. To μοντέλο θα τραβήξει τα βλέμματα με την επιβλητική κυψελωτή γρίλια της μάρκας που χαρακτηρίζει τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας, ενώ τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα δημιουργούν ένα αρκετά δυναμικό σύνολο στον πρόβολο του. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως υποστηρίζει πως η έμπνευση για την σχεδίαση του μοντέλου ήταν η ιαπωνική παράδοση.
 
Η μάρκα δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ωστόσο οι πληροφορίες αυτήν την στιγμή κάνουν λόγο ότι το UX 200 θα εξοπλίζεται με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 168 ίππων σε συνδυασμό με κιβώτιο CVT. Ακόμα, στην έκδοση 250h, θα προσφέρεται υβριδικό κινητήριο σύνολο με σύστημα τετρακίνησης με την συνολική απόδοση να «φλερτάρει» με τα 176 άλογα χάρη σε δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Η εμπρός ανάρτηση έχει γόνατα MacPherson και διπλά ψαλίδια πίσω.

Στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει μια F Sport έκδοση και για τα δύο μηχανικά σύνολα που αναφέραμε παραπάνω, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα έχει πιο σπορτίφ ανάρτηση, πιο επιθετική εμφάνιση και κάποια νέα συστήματα τεχνολογίας.

Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Mercedes
skoda