• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Μπαίνει στις αγορές το νέο Peugeot Landtrek

6.475 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2020

Το Pick-Up της γαλλικής φίρμας θα διατεθεί κυρίως στην Λατινική Αμερική με δύο κινητήρες εσωτερικής καύσης και μέχρι 210 άλογα.

Στo λανσάρισμα του Landtrek Pick-Up προχώρησε η Peugeot. To αυτοκίνητο θα διατεθεί κυρίως στην Λατινική Αμερική και σε κάποιες άλλες επιλεγμένες αγορές αναπτυσσόμενων χωρών.

Κατά την πρώτη φάση του λανσαρίσματός του, το Landtrek θα προσφερθεί σε Μεξικό, Ουραγουάη, Εκουαδόρ, Παραγουάη, Παναμά, Περού, Δομινικανή Δημοκρατία, Γουατεμάλα, Αϊτή και Χιλή ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Κολομβία και οι χώρες της υπο-Σαχάριας Αφρικής.

Για να δοκιμάσει η Peugeot τις αντοχές του, το Landtrek θα υποβληθεί σε εξοντωτικές δοκιμές για 50 μέρες καθώς θα ολοκληρώσει μια διαδρομή 26.000 χιλιομέτρων σε όλη την Νότια Αμερική ξεκινώντας από το Μεξικό και καταλήγοντας στην Γη του Πυρός στο κάτω άκρο της Αργεντινής.

Το Pick-Up θα διατίθεται με δύο κινητήρες, έναν πετρελαιοκινητήρα 1.900 κ.εκ. με ισχύ 150 άλογα και 350 Nm ροπής και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 210 άλογα και 320 Nm ροπής. Το πρώτο μοτέρ θα διατίθεται μόνο με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ το δεύτερο θα προσφέρεται προαιρετικά και με 6άρι αυτόματο. Οι βασικές εκδόσεις του αυτοκινήτου θα είναι πισωκίνητες αλλά οι πιο πλούσιες θα εφοδιάζονται με σύστημα τετρακίνησης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τοπίο στην καμπίνα είναι πολύ μοντέρνο ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος αφού περιλαμβάνει σύστημα infotainment με οθόνη 10 ιντσών, θύρες USB, διζωνικό κλιματισμό και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.
 

Tags: PEUGEOT, PICK-UP