Ντεμπούτο για την πιο ελαφριά Porsche 911 Carrera T
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για την πιο ελαφριά Porsche 911 Carrera T

2.201 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2022)

Η Porsche 911 Carrera T κάνει το ντεμπούτο της με χειροκίνητο κιβώτιο, χωρίς πίσω κάθισμα, εστιάζοντας πλήρως στην οδήγηση και στην διέγερση των αισθήσεων, για αυτό και πετάει από πάνω της την περίσσια ηχομόνωση.

385 ίπποι από τον twin-turbo 3λιτρο κινητήρα

Πρεμιέρα έκανε η νέα Porsche 911 Carrera T, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές στην γκάμα της γερμανικής μάρκας. Το T σημαίνει touring και η Porsche τοποθετεί αυτό το μοντέλο μεταξύ της στάνταρ 911 Carrera και της πιο ισχυρής Carrera S. Η ισχύς προέρχεται από έναν twin-turbo κινητήρα 3,0 λίτρων ο οποίος προσφέρει 385 ίππους και 449 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με επτάρι χειροκίνητο κιβώτιο στάνταρ

Το στάνταρ κιβώτιο ταχυτήτων της Carrera T είναι ένα χειροκίνητο επτά ταχυτήτων. Ως επιλογή χωρίς κόστος, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK οκτώ σχέσεων. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο διαθέτει μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με Torque Vectoring, το οποίο είναι στάνταρ στην Carrera S αλλά δεν είναι διαθέσιμο για το βασικό μοντέλο. Με το χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων, αυτό το μοντέλο φτάνει τα 96 χιλιόμετρα την ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα. Το PDK μειώνει το χρόνο επιτάχυνσης στα 3,8 δευτερόλεπτα. Ανεξάρτητα από το κιβώτιο ταχυτήτων, το αυτοκίνητο έχει τελική ταχύτητα στα 291 χλμ./ώρα.

Πιο ελαφριά από την κανονική

Από κει και πέρα η Porsche 911 Carrera T επωφελείται από την ανάρτηση PASM Sport που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά. Το πακέτο Sport Chrono Package και η σπορ εξάτμιση περιλαμβάνονται επίσης στον βασικό εξοπλισμό. Για εξοικονόμηση βάρους, η Porsche εγκαθιστά λιγότερη ηχομόνωση, λεπτότερα τζάμια και μικρότερη μπαταρία. Αυτό το μοντέλο διατίθεται στάνταρ χωρίς πίσω κάθισμα. Με το χειροκίνητο επτατάχυτο κιβώτιο η Carrera T ζυγίζει 45,36 κιλά λιγότερο από μια βασική 911 Carrera.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
NISSAN