Ο Παουλίνιο κατέστρεψε πανάκριβη McLaren

Ο Παουλίνιο κατέστρεψε πανάκριβη McLaren

3.021 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2022)

Άχρηστη έβγαλε την McLaren που είχε στην κατοχή του ο γνωστός ποδοσφαιριστής Παουλίνιο, με την οποία κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο.

Υπερεκτίμησε τις οδηγικές του ικανότητες

Όπως φαίνεται οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του Παουλίνιο δεν συμβαδίζουν καθόλου με τις οδηγικές, κάτι που αποδείχτηκε στην πράξη, με την χειρότερη δυνατή κατάληξη για μία McLaren 600LT, ευτυχώς όμως όχι για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

600.000 ευρώ η αξία του supercar

Όπως αναφέρουν Βραζιλιάνικα Μέσα ενημέρωσης, ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική ομάδα των «καριόκας», ενώ βρισκόταν καθ' οδόν με το πανάκριβο βρετανικό supercar, αξίας περίπου 600.000 ευρώ έχασε τον έλεγχο, έφυγε από το δρόμο και κατέληξε μετωπικά πάνω σε ένα δέντρο. Όπως αποδεικνύεται και από τις εικόνες η σύγκρουση ήταν σφοδρή διαλύοντας την McLaren.

Ψάχνει την επόμενη

Ο 33χρονος άσσος βγήκε χωρίς κάποιο τραυματισμό μέσα από το supercar και πλέον θα στραφεί στην αγορά μίας νέας McLaren, αφού είναι λάτρης της βρετανικής μάρκας. Άλλωστε έχοντας θητεύσει σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Κορίνθιας και η Τότεναμ, τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό φτάνουν και περισσεύουν, ενώ τα τελευταία χρόνια έγιναν ακόμα περισσότερα χάρη σε μεταγραφές που πήρε σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κίνας, όπου οι αμοιβές για ποδοσφαιριστές είναι πλουσιοπάροχες.

Ούτε που τον ένοιαξε!
-Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Παουλίνιο έκανε σμπαράλια την McLaren που είχε την κατοχή του.
-Έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε ένα δέντρο.
-Γλίτωσε χωρίς τραυματισμούς ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα.
-Θα πάρει άλλη McLaren αφού είναι λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας!
Αφού τα λεφτά του τρέχουν από τα μπατζάκια τι τον νοιάζει αν θα διαλύσει αυτοκίνητο 600.000 ευρώ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green