Ο Putin δεν δίστασε να κάτσει πίσω από το τιμόνι της Aurus Senat ρωσικής λιμουζίνας και να ξεναγήσει τον Abdel Fattah el-Sisi στην πίστα.

Λίγο αργότερα, οι δύο άνδρες γνώρισαν και το Aurus Arsenal minivan.

O Πούτιν τώρα και σοφέρ!

3.129 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Ο Πούτιν δεν έχασε την ευκαιρία να κάτσει πίσω από το τιμόνι της ρωσικής λιμουζίνας Senat και να ξεναγήσει τον Αιγύπτιο πρόεδρο Abdel Fattah el-Sisi στην πίστα του Sochi.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποδέχτηκε τον ομόλογο του Αιγύπτιο Abdel Fattah el-Sisi για επίσημες συζητήσεις στην Ρωσία, με τους δύο άνδρες πάντως να μην χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα του Sochi, εκεί όπου πριν λίγες εβδομάδες έγινε ο αγώνας της F1 με νικητή τον Lewis Hamilton.
 
Μάλιστα, ο Πούτιν δεν δίστασε να κάτσει πίσω από το τιμόνι της Aurus Senat ρωσικής λιμουζίνας και να ξεναγήσει τον Abdel Fattah el-Sisi στην πίστα, κάνοντας κάποιους γύρους με τον Αιγύπτιο πρόεδρο συνοδηγό. Λίγο αργότερα, οι δύο άνδρες γνώρισαν και το Aurus Arsenal minivan ενώ έγινε γνωστό πως μέσα στο 2019 θα είναι έτοιμο και το Aurus Comendant X, το SUV της ρωσικής μάρκας.

Τα Senat και Arsenal έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούνται από κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσίες. Η εταιρεία έχει την στήριξη της ρωσικής κυβέρνησης, η οποία και προσδοκά στην αναγέννηση της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Κάτω από το καπό του Senat σεντάν εδράζει ένας V8 κινητήρας 4,4 λίτρων που σε συνεργασία με ένα ηλεκτρικό μοτέρ φτάνουν την συνολική ισχύ του αυτοκινήτου πάνω από τους 598 ίππους. Το κιβώτιο είναι 9τάχυτο αυτόματο, στάνταρ είναι το σύστημα τετρακίνησης ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει cruise control και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση κινδύνου.
 

Hyundai
citroen