Με τα καθίσματα όρθια ο χώρος αποσκευών είναι υποτυπώδης (85 λτ.). Όμως μπορείς να τα ρίξεις και να δημιουργήσεις ένα επίπεδο πάτωμα  (377 λτ.). Μάλιστα η πλάτη είναι επενδυμένη από ανθεκτικό αδιάβροχ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με τα καθίσματα όρθια ο χώρος αποσκευών είναι υποτυπώδης (85 λτ.). Όμως μπορείς να τα ρίξεις και να δημιουργήσεις ένα επίπεδο πάτωμα (377 λτ.). Μάλιστα η πλάτη είναι επενδυμένη από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό.

Για 4 επιβάτες χωρίς αποσκευές

54.141 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2018)

Περνώντας στους χώρους, στα χαρτιά αυτοί έχουν μεγαλώσει, μην περιμένετε όμως κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζετε εδώ και 20 χρόνια. Το νέο Jimny έχει τον ίδιο χαρακτήρα. Γιατί άλλωστε να αλλάξει τη συνταγή; Το πορτ-μπαγκάζ είναι υποτυπώδες (85 λίτρα) και θα χωρέσει δύο τσάντες του σούπερ μάρκετ, στο πίσω κάθισμα θα καθίσουν δύο ενήλικες όχι όμως για μεγάλο ταξίδι γιατί η χαμηλή θέση καθίσματος σου φέρνει τα πόδια ψηλά, η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ ανοίγει από δεξιά προς τα αριστερά αντί το αντίστροφο, το πίσω παράθυρο είναι ανακλινόμενο (έχεις όμως πολύ καλή ορατότητα ενώ δίνει πόντους και στην εμφάνιση), ενώ η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι φτιαγμένη από σκληρό, αδιάβροχο και ανθεκτικό υλικό, ώστε όταν τις ρίξεις, να έχεις ένα καλό προτ-μπαγκάζ (377 λίτρα). Το τελευταίο ομολογούμε πως μας άρεσε πολύ, αφού θα το φορτώσεις χωρίς να το φοβάσαι. Συνοψίζοντας, θα χωρέσει 4 χωρίς αποσκευές, ή 2-3 με αυτές. 

Στο πίσω κάθισμα οι πίσω θα καθίσουν αρκετά καλά.

Στο πίσω κάθισμα οι πίσω θα καθίσουν αρκετά καλά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda