Οι κατηγορίες των αναφορών είναι οι εξής: τρακάρισμα, μπλόκο τροχαίας, καθυστέρηση κυκλοφορίας, κλείσιμο λωρίδας, αναπηρικό όχημα και αντικείμενο στο δρόμο.

Οι Χάρτες Google θα ενημερώνουν για μπλόκα

4.734 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Μία νέα σειρά από εργαλεία προστέθηκαν στη γνωστή πλέον σε όλους εφαρμογή χαρτών της Google (Google Maps), τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες να αναφέρουν τυχόν τροχαία ατυχήματα, μπλόκα της τροχαίας, αλλά και καθυστερήσεις που παρατηρούνται λόγω αυξημένης κίνησης.

  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η δυνατότητα αυτή θα δίνεται σε όλους τους κατόχους συσκευών με τα αντίστοιχο λογισμικό της Google, εφόσον εκείνοι έχουν εισαγάγει τέτοιες λειτουργίες στις Android συσκευές τους.
 
Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς εκείνοι που χρησιμοποιούν τους Χάρτες Google από εδώ και πέρα ​​θα χρειαστεί απλά να αγγίξουν την επιλογή «συν» (plus) που θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της πλοήγησης για να κάνουν μια αναφορά. Οι κατηγορίες των αναφορών είναι οι εξής: τρακάρισμα, μπλόκο τροχαίας, καθυστέρηση κυκλοφορίας, κλείσιμο λωρίδας, αναπηρικό όχημα και αντικείμενο στο δρόμο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Waze, μια άλλη εφαρμογή πλοήγησης που ανήκει επίσης στην Google, προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά για αρκετά χρόνια, ωστόσο στο παρελθόν οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης με επίσημο αίτημα που κατέθεσαν, ζήτησαν από την Google να αφαιρέσει από την εφαρμογή Waze το χαρακτηριστικό αναφοράς μπλόκων!
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ακολουθηθεί ώστε να αποκτήσουν όλες οι συσκευές Android τα νέα εργαλεία αναφορών, ωστόσο το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα φτάσει και στη χώρα μας.        

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen