Οι εταιρείες λένε «όχι» στην Έκθεση του Μονάχου

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2021)

Οι περισσότερες εταιρείες συνεχίζουν να αδιαφορούν και να μην συμμετέχουν σε μεγάλες Εκθέσεις Αυτοκινήτου.

Οι Εκθέσεις Αυτοκινήτων στην Ευρώπη μπήκαν σε χειμερία νάρκη διαρκείας τους τελευταίους 15 μήνες λόγω της πανδημίας Covid-19 που έκανε, όπως είναι λογικό,  αδύνατη την πραγματοποίησή τους. Τέτοιες εκθέσεις, ακόμα και πριν την πανδημία, είχαν αρχίσει να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα από τις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, αφού αυτές προτιμούν να οργανώνουν τις δικές τους εκδηλώσεις για τις πρεμιέρες των μοντέλων τους, έτσι ώστε να τραβούν τα όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Με τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας να επιτρέπουν την οργάνωση της Έκθεσης του Μονάχου (το Μόναχο αντικατέστησε την Φρανκφούρτη) τον Σεπτέμβριο, περιμέναμε να δούμε εάν οι εταιρείες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα επιστρέψουν στα μεγάλα event μετά από μια μεγάλη περίοδο αναγκαστικής αποχής. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απουσίες θα είναι πολλές και ηχηρές.

Ο όμιλος Stellantis ανακοίνωσε πως καμία από τις μάρκες του ομίλου (Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, DS) δεν θα βρίσκονται στο Μόναχο, ενώ έγινε επιβεβαιώθηκε πως τελικά θα λείπει από αυτήν και η Opel, η μόνη γερμανική μάρκα του ομίλου. Απούσες θα είναι και άλλες μεγάλες εταιρείες όπως η Toyota, η Kia αλλά και η Jaguar Land Rover.

H διοργάνωση γνωρίζει πως για να επιστρέψει η αίγλη των περασμένων δεκαετιών στις Διεθνείς Εκθέσεις πρέπει να γίνουν πιο διαδραστικές με το κοινό. Για αυτόν τον λόγο, οι άνθρωπο της Έκθεσης θα κατασκευάσουν περίπτερα για κάθε μάρκα στις πλατείες και τα πάρκα του Μονάχου. Συμμετοχή σε αυτό το σχέδιο έχουν δώσει εταιρείες όπως η Volkswagen, η Ford, η Dacia, η Audi, η Porsche, η CUPRA, η Mercedes, η BMW, η Nio και η Polestar.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Mercedes
skoda