Οι τιμές του νέου Octavia
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του νέου Octavia

10.247 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2017)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των ανανεωμένων Skoda Octavia και Octavia Scout.

Το Skoda Octavia είναι μακράν το πιο επτυχημένο μοντέλο στην ιστορία της τσέχικης εταιρίας και από τα πλέον εμπορικά ολόκληρου του Group VAG. Η μεσαία μπερλίνα κατέκτησε την πρωτιά σε 5 χώρες τη χρονιά που μας πέρασε και η συνέχεια αναμένεται το ίδιο επιτυχημένη, αν κρίνουμε από τα σχόλια που συγκεντρώνουν οι εικόνες από τη facelift έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ανανεωμένο μοντέλο ενσωματώνει διπλά φανάρια, με τα εσωτερικά να αποτελούν συνέχεια της επίσης «φρεσκαρισμένης» μάσκας. Πίσω δεν παρατηρούνται τόσο δραματικές αλλαγές, έχοντας μια απλή παραλλαγή του κλασικού μοτίβου των πίσω φαναριών.
 
Το μοντέλο αναμένεται στην Ελλάδα εντός του προσεχούς τριμήνου, όμως στη Μεγάλη Βρετανία ανακοινώθηκαν ήδη οι τιμές, δίνοντας μια πρόγευση των διακυμάνσεων που θα δούμε και εδώ. Η βασική έκδοση με τον 1.0 TSI των 115 ίππων ξεκινά από τα 19.975 ευρώ. Η αντίστοιχη ντίζελ με τον 1.6 TDI των 110 ίππων κυμαίνεται στα 22.423 ευρώ, ενώ το κορυφαίο μοντέλο VRS των 230 ξεκινά λίγο κάτω από τις 30.000 ευρώ.

Για τους φαν των βουνών και των χωμάτων, το Octavia Scout βρίσκεται στις 30.599 ευρώ. Τόσο αυτή, όσο και η VRS αλλά και οι πλουσιότερα εξοπλισμένες εκδόσεις των απλών μοντέλων θα διατίθενται με το Virtual Cockpit που πρωτογνωρίσαμε στο Audi TT. Επιπλέον, για τους λάτρεις των gadget υπάρχει το σύστημα Infotainment «Colombus», το οποίο ενσωματώνει την μεγαλύτερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Skoda (9,2 ίντσες) και σύνδεση WiFi.

Στην αγγλική αγορά οι τιμές έχουν «τσιμπήσει» από 150-400 ευρώ, οπότε κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να περιμένουμε και για εδώ.
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda