• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

To Nissan e-NV200 Evalia στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

1.539 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2020

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το Νissan e-NV200 Evalia, το μοναδικό ηλεκτρικό & 7θέσιο της αγοράς σήμερα.

To Νissan e-NV200 Evalia είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της αγοράς σήμερα που μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα σε 7 επιβάτες την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Η νέα γενιά του, συνεχίζει να ξεχωρίζει για την ικανότητα να μεταφέρει με ιδιαίτερη άνεση έως και 7 επιβάτες, καλύπτωντας και με το παραπάνω τις αστικές μετακινήσεις μιας οικογένειας, χάρη τόσο στα 301 χλμ. αυτονομίας, όσο και στην μοναδική ευελιξία του, με κύκλο στροφής μόλις 11,1 μέτρα.

Στο εσωτερικό εντυπωσιάζει η μοναδική πρακτικότητα της καμπίνας, που μπορεί να διαμορφωθεί ποικιλοτρόπως για την άνετη μεταφορά 5 ή 7 επιβατών, με τις μεγάλες πίσω συρόμενες πόρτες και το τεράστιο άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών, ο οποίος μπορεί να χωρέσει αντικείμενα κάθε μεγέθους και σχήματος. Το μοντέρνο και καλό ποιοτικά ταμπλό, με πολλές έξυπνες και πρακτικές θήκες για μικροαντικείμενα, θα κάνει ιδιαίτερα ευχάριστες τις καθημερινές μετακινήσεις.

Με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 109 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh που του χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 301 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες, καταφέρνει να κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη ιδιαίτερα οικονομικές, ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει μέσω απλής οικιακής πρίζας, μέσω wallbox, όπου θα χρειαστεί 7,30 ώρες για να φορτίσει πλήρως, αλλά και μέσω ταχυφορτιστή, όπου σε λιγότερο από ώρα, θα γεμίζει το 80% της μπαταρίας.

Στην Ελλάδα, τα μοντέλα της Nissan διατίθενται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, που την έχει ως «ναυαρχίδα» του ομίλου από το 1961. Σημειώστε ότι η Ελλάδα ήταν και η πρώτη χώρα στην Ευρώπη όπου ξεκίνησαν να διατίθενται τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Από τότε,  η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε  έχει συνδέσει το όνομά της  τόσο με τη Nissan, όσο και με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πελάτη, χτίζοντας διαρκώς την σχέση και την εμπιστοσύνη μαζί του.
 
Η Nissan συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 6 μοντέλα, από το best seller των μικρομεσαίων SUV, Qashqai, μέχρι τις ηλεκτρικές λύσεις του LEAF και του e-NV 200.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Nissan και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!


Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020

Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!