Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
10 φωτογραφίες »

Στο Corsa-e η σχεδίαση ακολουθεί οριζόντια αρχιτεκτονική, ενώ σε ψηλά επίπεδα κινείται η ποιότητα και η εργονομία.

Εσωτερικά: Ελκυστικά & τεχνολογικά προηγμένα

89.432 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2020)

Ούτε στο εσωτερικό του το Opel Corsa «φωνάζει» την ηλεκτρική του φύση, αν εξαιρέσει κανείς τον στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων και τις ενδείξεις του, που έχουν να κάνουν με την ανάκτηση, τη ροή και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι η σχεδίαση ακολουθεί οριζόντια αρχιτεκτονική, ενώ σε ψηλά επίπεδα κινείται η ποιότητα και η εργονομία. Στα high-light βέβαια η έως 10 ιντσών οθόνη αφής, η οποία είναι κομψά ενσωματωμένη στο ταμπλό και ο στάνταρ αυτόματος κλιματισμός. 

Συγκριτικά το εσωτερικό του Peugeot 208 δείχνει πιο εντυπωσιακό συνδυάζοντας την premium αίσθηση ποιότητας με τον μοντέρνο σχεδιασμό. Μαλακά και άριστα φινιρισμένα πλαστικά στο ταμπλό, (έξτρα) ψηφιακός 3D πίνακας οργάνων που ξεπροβάλλει πάνω από το μικρό σε διάμετρο τιμόνι σαν head-up display σύμφωνα με τη φιλοσοφία του i-cockpit, τύπου πιάνο διακόπτες κονσόλας και φυσικά οθόνη αφής. Η τελευταία πάντως στη βασική έκδοση Like είναι μόλις 5 ιντσών.

Πιο ευρύχωρο για επιβάτες το Corsa-e, περισσότερες αποσκευές στο 208
Το ηλεκτρικό Opel Corsa είναι σαφώς πιο άνετο για τους πίσω επιβάτες με αρκετό χώρο για τα γόνατα και τους ώμους τους, ωστόσο λόγω της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής ο χώρος αποσκευών έχει χάσει 42 λίτρα «πέφτοντας» στα 267 λτ. Αντιθέτως, το πορτ μπαγκάζ του Peugeot 208 φτάνει στα 311 λτ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: