• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το νέο λογότυπο.

Παρουσίασε τo νέο της λογότυπο η Dacia

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2021)

Σε νέα εποχή περνάει πλέον η Dacia η οποία παρουσίασε επίσημα στο παγκόσμιο κοινό το νέο της λογότυπο και το νέο έμβλημα που θα τη συνοδεύουν από δω και στο εξής!

DACIA: Αll-new SANDERO. Απλά. Ό,τι χρειάζεσαι! Aπό 11.980€

Ένα νέο λογότυπο μαζί με το νέο έμβλημα της εταιρείας παρουσίασε στο κοινό της η Dacia, κάνοντας έτσι με τη σειρά της το πρώτο βήμα για να περάσει στην επόμενη εποχή, στην οποία ωστόσο σκοπεύει να διατηρήσει το χαρακτηριστικό της προσιτής τιμής για τα προϊόντα της.


Το νέο σήμα.

Το νέο σήμα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το νέο λογότυπο έχει τη Dacia χαρακτηρίζεται από μία περίεργη γραμματοσειρά με κεφαλαία συμμετρικά γράμματα και συνοδεύεται από το νέο έμβλημα που φέρει τα γράμμα «DC», με το ένα να ακουμπάει πάνω στο άλλο. Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε, αφού αμφότερα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Bigster τον Ιανουάριο του 2021.

Το πρωτότυπο Bigster

Το πρωτότυπο Bigster

 
Πέραν της νέας προσαρμοσμένης γραμματοσειράς με γεωμετρικές γραμμές και απλοποιημένα γράμματα, τόσο το νέο σήμα της Dacia όσο και το λογότυπο κερδίζουν ένα νέο πράσινο χακί χρώμα. Με αυτό τον τρόπο η ρουμανική μάρκα του Ομίλου Renault θέλει να αποτυπώσει την ακόμα μεγαλύτερη εγγύτητά της προς τη φύση και το περιβάλλον. Πέραν το πράσινου χρώματος θα υπάρχουν και πέντε ακόμα επιλογές όπως ένα οι dark khaki, terracotta και sand, αλλά και δύο ακόμα πιο λαμπερά χρώματα πράσινης και πορτοκαλί απόχρωσης.
 
Η Dacia θέλει το νέο λογότυπο να αποπνέει στιβαρότητα και σταθερότητα, με τον απλοϊκό του χαρακτήρα να δηλώνει ότι αυτή η μάρκα επικεντρώνεται στα βασικά.
 
Η νέα ταυτότητα της μάρκας θα κυκλοφορήσει από τον Ιούνιο του 2021 σε ιστότοπους, διαφημίσεις και φυλλάδια. Στις αρχές του 2022 θα περάσει στις αντιπροσωπείες, ενώ τα οχήματα θα φέρουν το νέο λογότυπο και το έμβλημα από το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρώτο μοντέλο που φέρει το νέο έμβλημα θα παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Αυτό θα μπορούσε να είναι το επερχόμενο C-SUV της Dacia, το οποίο έχουμε δει μέσω του πρωτότυπου Bigster.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »