Λέτε να είναι αλήθεια; Σύμφωνα με την οικογένεια τίποτα δεν ισχύει.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λέτε να είναι αλήθεια; Σύμφωνα με την οικογένεια τίποτα δεν ισχύει.

Περπάτησε ο Schumi;

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2015)

Φήμες από τη Γερμανία λένε πως ο Schumacher έκανε τα πρώτα του βήματα. Τι λέει η οικογένειά του;

Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Schumacher κάνοντας σκι και το οποίο τον έχει αφήσει σε κόμμα και φαίνεται πως κάποιοι κάνουν επέτειο διαδίδοντας φήμες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Bunte», το οποίο επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από άνθρωπο της οικογένειας, ο πολυπρωταθλητής της Formula 1 Michael Schumacher έχει αρχίσει να συνέρχεται από το κόμμα αλλά και να κάνει τις πρώτες του κινήσεις.  
Όπως βλέπετε και στο εξώφυλλο του περιοδικού, φιγουράρει ο Schumacher, ενώ ο τίτλος είναι "μπορεί να περπατήσει ξανά". Στις σελίδες του μάλιστα αναφέρει πως μπορεί να κουνήσει το δεξί του χέρι ενώ, πάντα με τη βοήθεια θεραπευτών, μπορεί να κάνει μικρά βήματα με τα πόδια του. Φυσικά και στο παρελθόν έχουμε διαβάσει και άλλες, παραπλήσιες ειδήσεις άκρως συγκινητικές, όπως το ότι δακρύζει όταν ακούει τα παιδιά του κλπ. που μόνο σκοπό έχουν την προσέλκυση κλικ και πωλήσεων.
Φυσικά, το δημοσίευμα αυτό δεν άφησε... ασυγκίνητη την οικογένεια του Michael Schumacher η οποία έσπευσε να διαψεύσει το γερμανικό περιοδικό με μία λυτή ανακοίνωση, μέσω της Sabine Khem, η οποία ανέφερε το εξής: «Δυστυχώς, ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος είναι ψευδής. Το δημοσίευμα είναι ανεύθυνο και αναπτύσσει ψευδείς ελπίδες». 
Αυτές δεν είναι και οι μόνες φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία, με άλλες πιο απαισιόδοξες να κάνουν λόγο για... δεύτερες σκέψεις στην οικογένεια, καθώς η νοσηλεία του Schumi κοστίζει πολλά χρήματα και η περιουσία λιγοστεύει. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Δείτε τι λένε οι φήμες για την κατάσταση του Schumacher.

Δείτε τι λένε οι φήμες για την κατάσταση του Schumacher.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
fiat