Τι συμβαίνει τελικά με τον Schumacher δύο χρόνια μετά το ατύχημά του;

Τι συμβαίνει τελικά με τον Schumacher δύο χρόνια μετά το ατύχημά του;

Κοστίζει ακριβά ο Schumi

7.375 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2015)

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τον τραυματισμό του Michael Schumacher και πλέον ακόμη και η νοσηλεία του μπορεί να δυσκολέψει.

Πάνε δύο χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του Schumacher και ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι πλέον δεν μπορούν να μην σκέφτονται τα χειρότερα. 
Εδώ και αρκετό καιρό ο Γερμανός πολυπρωταθλητής της F1 βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία υπό συνεχή παρακολούθηση, όμως νέα από την κατάσταση της υγείας του δεν υπάρχουν.
Μάλιστα δημοσιεύματα από ευρωπαϊκά μέσα παρουσιάζουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα για την οικογένεια Schumacher καθώς δεν είναι διόλου απίθανο να κληθεί να πάρει δυσάρεστες αποφάσεις. Και αυτό γιατί το κόστος αυτή τη στιγμή για την παρακολούθηση του Schumi αλλά και τη διατήρησή του εν ζωή ανέρχεται όπως φημολογείται στα 140.000 ευρώ την εβδομάδα.  
Μάλιστα, λέγεται πως για αυτό ακριβώς το λόγο η οικογένεια αναγκάστηκε να πουλήσει κομμάτι της περιουσίας της, όπως η συλλεκτική Ferrari FXX Evoluzione, ένα σπίτι στη Νορβηγία και το ιδιωτικό τζετ τους.
Όπως και να έχει αυτά είναι όλα φήμες, καθώς δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την πλευρά της οικογένειας του Schumacher, του οποίου η περιουσία εκτιμάται κοντά στα 800 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
fiat