Πισίνες δίπλα στους ταχυφορτιστές βάζει η Tesla
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πισίνες δίπλα στους ταχυφορτιστές βάζει η Tesla

1.927 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2022)

Και όμως δεν είναι fake news. Η Τesla αποφάσισε να βάλει φορητές πισίνες σε σταθμό φόρτισης στη Γερμανία, με σκοπό να κάνουν μια βουτιά οι οδηγοί όσο περιμένουν να φορτίσει το όχημά τους.

Σε σχήμα... κονσέρβας

Η  Tesla μας έχει συνηθίσει σε «περίεργες» ειδήσεις όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως με τις αλλόκοτες ιδέες του ιδρυτή της Elon Musk. Αυτή τη φορά πάντως βλέποντας διάφορες δημοσιεύσεις στα social media από χρήστες σχετικά με τοποθέτηση πισίνας σε χώρο φόρτισης της εταιρείας, δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε ότι δεν πρόκειται για fake news.

Και όμως είναι πραγματικότητα, καθώς η αμερικανική εταιρεία τοποθέτησε μια πισίνα σε σχήμα «κονσέρβας» με τα διακριτικά της πάνω, σε σταθμό φόρτισης στη Γερμανία. Μόλις λίγες μέρες πριν η Tesla είχε τοποθετήσει σαλόνια σε σχήμα κύβου, μαζί με αυτόματους πωλητές καφέ και φαγητού, πάλι στη Γερμανία.

Αυτή τη φορά λοιπόν, στον σταθμό φόρτισης του Hilden, τον μεγαλύτερο σταθμό στη Γερμανία με 40 φορτιστές, ηλιακά πάνελ και εστιατόρια, τοποθετήθηκε αυτή η φορητή πισίνα, φτιαγμένη από ένα κοντέινερ κομμένο στη μέση, που μάλιστα μέσα έχει και φουσκωτές μπάλες, πάντα με τα διακριτικά της φίρμας.


Mέσα στην πισίνα έχει και φουσκωτές μπάλες με τα διακριτικά της φίρμας.

Mέσα στην πισίνα έχει και φουσκωτές μπάλες με τα διακριτικά της φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ωράριο λειτουργίας και οδηγίες χρήσης

Μάλιστα σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου, βλέπουμε στο πλάι της και οδηγίες χρήσης αλλά και ωράριο λειτουργίας. Πιο συγκεκριμένα προτείνεται στους χρήστες να μην μπαίνουν πάνω από 4 άτομα ταυτόχρονα στην πισίνα και να τη χρησιμοποιούν για έως 10 λεπτά. Αν το καλοσκεφτούμε ο χρόνος είναι αρκετός, καθώς προσθέτοντας το χρόνο που χρειάζεται για να βάλει το μαγιό του και μετά τη βουτιά να στεγνώσει και να ξαναβάλει τα ρούχα του ένας οδηγός, αρκεί για μια «γενναία» φόρτιση στον supercharger. Όσο για το ωράριο λειτουργίας, η πισίνα θα λειτουργεί από Πέμπτη έως Κυριακή (τις μέρες που θα υπάρχει η μεγαλύτερη κίνηση), από τις 2 έως τις 7 το μεσημέρι, δηλαδή τις πιο «θερμές» ώρες της ημέρας.

Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Είναι αυτή μια καλή λύση για να περνούν οι οδηγοί πιο ευχάριστα την ώρα που περιμένουν να φορτίσει το ουτοκίνητό τους; Ή μήπως ο στόχος πρέπει να είναι να μην χρειάζονται πάνω από 15-20 λεπτά για να φορτίσει ένα ηλεκτρικό σε σταθμό φόρτισης, ή ακόμα χειρότερα να πρέπει να περιμένει ο οδηγός να αδειάσει θέση φόρτισης για να «πριζώσει» τις μέρες αιχμής;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEXEN NFERA PRIMUS
citroen