Συμπέρασμα

Συμπέρασμα

42.688 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2015)

Το ποια έκδοση Ford Focus είναι η καλύτερη εξαρτάται από τις προτεραιότητες και ανάγκες του καθενός. Βάζοντας τα πράγματα κάτω με χαρτί και μολύβι και σκεπτόμενοι ορθολογικά, το βενζινοκίνητο 1,0 EcoBoost είναι το πιο οικονομικό να αποκτήσεις και συμφέρον για όποιον δεν κάνει πια πολλά χιλιόμετρα ετησίως. Δικαίως ο κινητήρας αυτός έχει βραβευθεί για 4 συνεχόμενες χρονιές ως ο Καλύτερος Κινητήρας στην κατηγορία του. 


Ωστόσο, η τάση αυτήν την περίοδο προστάζει diesel, όπως αποκαλύπτεται και από το 83,9% που έχουν τα diesel στην μικρομεσαία κατηγορία. Και εδώ το Focus παίζει αρκετά γερά γιατί σε σχέση με τον ανταγωνισμό συνοδεύεται από μία value for money τιμή. Τώρα το ποια έκδοση diesel είναι η πιο ιδανική, εμείς κλίνουμε προς την ισχυρή έκδοση των 120 ίππων γιατί από πλευράς κατανάλωσης έχει την ίδια με την έκδοση των 95 ίππων, ενώ τα επιπλέον άλογα εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις και ρεπρίζ. 

Φυσικά, θα θέλαμε να βρισκόμασταν συνεχώς στα μπάκετ του ST, όμως η εν λόγω έκδοση είναι μια έκδοση που απευθύνεται σε μικρότερο κοινό. Που και πάλι όμως ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η τελική επιλογή είναι βέβαια δική σας, πλέον όμως ευκολότερη...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN