6 φωτογραφίες »

Ο 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας προσφέρει ισχύ 550 ίππων και 770 Nm ροπής.

Πρεμιέρα για τη νέα Bentley Bentayga S

2.886 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2021)

Μία νέα έκδοση στην γκάμα της Bentayga πρόσθεσε η Bentley, παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα Bentayga S.

Μετά το ντεμπούτο των ανανεωμένων Bentayga και Bentayga Speed, η Bentley επεκτείνει την γκάμα των πολυτελών SUV με την προσθήκη της νέας Bentayga S. Το νεότερο μέλος στην οικογένεια του βρετανικού μοντέλου εμφανίζεται ως η πιο σπορ επιλογή, απευθυνόμενο σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών που επιθυμούν να απολαμβάνουν τη δυναμική απόδοση της Bentayga στο δρόμο.


Η τιμή της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η τιμή της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

 
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης S είναι το λεγόμενο σύστημα της Bentley, Dynamic Ride, που είναι στάνταρ στο συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόκειται για μία ενεργή τεχνολογία που χρησιμοποιεί σύστημα 48 volt και έχει το ρόλο να προσφέρει τη μέγιστη επαφή των ελαστικών και κατά τη διάρκεια των στροφών, βελτιώνοντας την ευστάθεια αλλά και την απόδοση του μοντέλου.
 
Μια άλλη αναβάθμιση σε σχέση με τη στάνταρ Bentayga είναι το οδηγικό προφίλ Sport, που βελτιώνει την αίσθηση του τιμονιού, προσφέρει καλύτερη απόκριση στο γκάζι και σκληραίνει την ανάρτηση έως και 15% περισσότερο. Σε αυτά προσθέστε και ένα νέο σύστημα εξάτμισης και βελτιώσεις στο σύστημα torque vectoring.
 
Στο κομμάτι του κινητήρα δεν υπάρχουν βελτιώσεις. Ο 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας προσφέρει ισχύ 550 ίππων και 770 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 290 χλμ./ώρα.

Tο εσωτερικό της Bentayga S μπορεί να διαμορφωθεί με διάταξη τεσσάρων, πέντε ή και επτά θέσεων.

Tο εσωτερικό της Bentayga S μπορεί να διαμορφωθεί με διάταξη τεσσάρων, πέντε ή και επτά θέσεων.

 
Εξωτερικά η νέα Bentayga S διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες χάρη σε μία σειρά οπτικών αναβαθμίσεων. Μαύρα χαρακτηριστικά που συναντούμε μεταξύ άλλων στους πλαϊνούς καθρέπτες, χαμηλά στις πόρτες, στο πλέγμα της γρίλιας και των αεραγωγών αλλά και περιμετρικά των φωτιστικών σωμάτων είναι τα βασικά. Στο πίσω μέρος δεσπόζουν επίσης μία μεγαλύτερη αεροτομή και οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως το εσωτερικό της Bentayga S μπορεί να διαμορφωθεί με διάταξη τεσσάρων, πέντε ή και επτά θέσεων.
 
Η τιμή της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Hyundai
4green