3 φωτογραφίες »

Το νέο Hyundai Alcazar θα προσφέρεται στην αγορά της Ινδίας.

Πρεμιέρα για το 7θέσιο Hyundai Alcazar

3.973 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2021)

Το νέο της 7θέσιο SUV παρουσίασε επίσημα η Hyundai, δίνοντας του την ονομασία Alcazar. Δείτε το.


Σκοπός της Hyundai είναι να προσφέρει τα κατάλληλά οχήματα σε όλες τις αγορές του κόσμου, όχι μόνο σε αυτή της Ευρώπης. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η κορεατική μάρκα παρουσίασε επίσημα το νέο της 7θεσιο SUV, που ονομάζεται Alcazar και προορίζεται για τους οικογενειάρχες που ζουν στην Ινδία.
 
Το νέο SUV βασίζεται στο τοπικό 5θυρο crossover Creta, ωστόσο διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο για να χωρέσει και μία τρίτη σειρά καθισμάτων στην καμπίνα του. Πέραν του μεταξονίου (2.760 χιλιοστά) οι μηχανικοί της εταιρείας μεγάλωσαν και τον πίσω πρόβολο, προκειμένου να κάνουν πιο άνετα τα πίσω καθίσματα.
 
Εξωτερικά το Alcazar διατηρεί κάποια από τα χαρακτηριστικά του Creta, όμως πέραν από το μέγεθος ξεχωρίζει και από τις αλλαγές που έχουν γίνει στη μάσκα, το επιπλέον τζάμι, αλλά και τους διαφορετικούς προβολείς. Περισσότερες και πιο εμφανείς αλλαγές έχουν συμβεί στο εσωτερικό. Ένα από τα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως το Alcazar πέραν της 7θεσιας διάταξης μπορεί να παραγγελθεί και ως 6θέσιο. Σε αυτή τη διαμόρφωση το πίσω μέρος λαμβάνει δύο πιο μεγάλα καθίσματα, αντί τριών στην 7θέσια έκδοση.
 
Όσον αφορά το επίπεδο εξοπλισμού, το νέο Hyundai Alcazar διαθέτει ό,τι μπορεί να βρει κανείς και στα πιο mainstream SUV, όπως οθόνη αφής 10,25 ιντσών, πανοραμική ηλιοροφή, ασύρματη φόρτιση, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, ψηφιακό πίνακα οργάνων και κάμερα 360 μοιρών.
 
Κάτω από το καπό το εδρεύει ένα βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων απόδοσης 160 ίππων και 192 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Παράλληλα υπάρχει και ένας turbodiesel 1,5 με 115 ίππους και 250 Nm ροπής. Αμφότεροι μπορούν να συνδυαστούν με εξατάχυτο μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο.
 
Το Hyundai Alcazar έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ινδία τον επόμενο μήνα.

AUTOFIT PASXA
4green