Πρεμιέρα για το νέο Ford Mondeo
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το νέο Ford Mondeo

14.735 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2022)

Το επίσημο ντεμπούτο του έκανε το Ford Mondeo νέας γενιάς για την αγορά της Κίνας, χωρίς ωστόσο προς ώρας να υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν πρόκειται να προσφερθεί και σε άλλες αγορές.

Για την αγορά της Κίνας

Η Ford είχε κάνει γνωστό πως ετοιμάζει μία νέα γενιά του Mondeo, αφού το μοντέλο είχε πραγματοποιήσει πολλές ανεπίσημες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια δοκιμών, ωστόσο πλέον προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήριά του. Όντας σχεδιασμένο στο νέο κέντρο της μάρκας στην Κίνα, η εταιρεία υπογραμμίζει πως βασίζεται στη «γλώσσα» σχεδιασμού Progressive Energy in Strength που συναντούμε και στα μοντέλα Evos και Equator.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μυώδης και δυναμική σχεδίαση

Το νέο Mondeo φαίνεται αρκετά επιθετικό με τολμηρό μπροστινό μέρος, που είναι παρόμοια με αυτή που έχουμε δει και στο Evos. Το νέο σεντάν χαρακτηρίζεται από μία LED λωρίδα στο μπροστινό μέρος που «τρέχει» απ` άκρη σ` άκρη. Παράλληλα οι σχεδιαστές έχουν προσθέσει δυναμικές γραμμές στο καπό και τα φτερά δημιουργώντας συνολικά μία μυώδη εμφάνιση. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι εμπνευσμένα από την ηλεκτρική Mustang Mach E. Ο διαχύτης που είναι προσαρτημένος στον προφυλακτήρα προσθέτει μια ωραία σπορ πινελιά, ενώ δε θα πρέπει να ξεχάσουμε και τις χειρολαβές των θυρών που είναι χωνευτές στις πόρτες.

Μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το νέο μοντέλο είναι 23 χιλιοστά πιο φαρδύ και 63 χιλιοστά πιο μακρύ, με το συνολικό μήκος του να ορίζεται στα 4.935 χιλιοστά. Η Ford δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε ότι το Mondeo θα μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική με τα Ford Evos και Lincoln Zephyr που είναι μοντέλα αποκλειστικά για την Κίνα. Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto