• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η θέση οδήγησης βρίσκεται στα 6 μέτρα από το έδαφος.

Renault Laguna με θέση οδήγησης στο... «Θεό» (+vid)

2.273 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2020

Ένας μάστορας πήρε ένα παλιό Renault Laguna βάγκον, τοποθέτησε τη θέση οδήγησης στο... «Θεό» και υποστηρίζει πως το εν λόγω αυτοκίνητο είναι το ψηλότερο αμάξι του κόσμου!

Renault: εκπτώσεις και δώρα

Υπεύθυνος για όλο αυτό το εγχείρημα που θα δείτε παρακάτω είναι ο χρήστης του youtube, Master Milo ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν μας έχει συνηθίσει να υλοποιεί περίεργα πρότζεκτ με βάση τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια να παραθέτει τα αποτελέσματα της δουλειάς του στο βίντεο.
 
Το τελευταίο του έργο έχει ως βάση ένα Renault Laguna βάγκον, στην οροφή του οποίου ο Master Milo εγκατέστησε μία σιδηροκατασκευή, τύπου σκαλωσιάς και τέρμα πάνω εφάρμοσε μία θέση οδήγησης, που φυσικά διαθέτει όλα τα κομφόρ όπως πεντάλ, επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι για να μπορεί να οδηγήσει το όχημα με την καλύτερη δυνατή θέα. Μάλιστα προκειμένου να αποφευχθεί η ανατροπή του Laguna κυρίως στις στροφές, η ομάδα που επιμελήθηκε τις μετατροπές έβαλε μία άγκυρα στο πίσω μέρος έτσι ώστε το Laguna να αποκτήσει έξτρα βάρος και να μείνει σταθερό.
 
Όπως φαίνεται το πείραμα απέδωσε και το αυτοκίνητο λειτούργησε κανονικά, έχοντας τη θέση οδήγησης στα 6 μέτρα από το έδαφος.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο