Ρώσος πυρπόλησε Mercedes-AMG GT 63 S (+vid)

2.892 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2020)

Ο Mikhail Litvin υποστήριξε πως προέβη σε αυτή την ενέργεια για να παραπονεθεί για την αδιαφορία της αντιπροσωπείας στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε... Ήταν όμως αυτός ο λόγος;

Φωτιά στην Mercedes-AMG GT 63 S που είχε αγοράσει έβαλε ένας Ρώσος vlogger με όνομα Mikhail Litvin με σκοπό, όπως ο ίδιος ανέφερε, να εκφτάσει τα παράπονά του στην μάρκα. Το video του έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια προβολές.

Ο Litvin ισχυρίζεται πως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την πολυτελή και πανίσχυρη Mercedes-AMG GT 63 S και ότι επισκέφτηκε την τοπική αντιπροσωπεία της μάρκας 5 φορές, χωρίς ωστόσο να βρεθεί λύση, με τον αντιπρόσωπο να αρνείται να αναλάβει το κόστος επισκευής της ζημιάς που ανέφερε ο Litvin.

Eπόμενη κίνηση του Ρώσου ήταν να παρκάρει το μοντέλο στη μέση ενός χωραφιού και να ρίχνει βενζίνη πάνω στο αμάξωμα αλλά και μέσα στα καθίσματα πριν του βάλει φωτιά.

Αν και ο Ρώσος ισχυρίστηκε ότι το έκανε αυτό για να παραπονεθεί στην Mercedes, είναι σίγουρο πως  αυτό που ήθελε, ήταν να κάνει μια τέτοια ενέργεια για να γίνει γνωστός και να τραβήξει περισσότερο κοινό στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen