Ορατές οι διαφορές που έχει αποτυπώσει η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, στο ανανεωμένο Leon SC FR.

Ορατές οι διαφορές που έχει αποτυπώσει η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, στο ανανεωμένο Leon SC FR.

Scoop: SEAT Leon FR

4.541 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2016)

Η SEAT δουλεύει επάνω στην ανανέωση του Leon SC FR. Δείτε τι ετοιμάζει η ισπανική μάρκα για να τονώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για το μοντέλο της.

Φήμες προερχόμενες από Ισπανία κάνουν λόγο για ανανεωμένη έκδοση του Leon FR και όπως είναι φυσικό, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν πιάσει ήδη δουλειά προκειμένου να κάνουν εικόνα τις πληροφορίες.
Όπως βλέπουμε και σε αυτή την πρώτη, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, που είδε το φως της δημοσιότητας, οι αλλαγές δεν θα είναι έντονες, καθώς μιλάμε για ένα facelift. Ουσιαστικά μόνο οι προφυλακτήρες θα είναι ανασχεδιασμένοι, κάποιες μικρές παρεμβάσεις θα υπάρχουν στα φώτα, ενώ και οι ζάντες θα έχουν νέα σχέδια.
Θυμίζουμε πως το SEAT Leon βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, καθώς του χαρίζει χαμηλό βάρος. Όσον αφορά το μοτέρ του οι ίδιες φήμες θέλουν το 1,4 λτ. TSI να αντικαθίσταται από το νέο 1,5 λτ. TSI το οποίο προς το παρόν διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 130 και 150 ίππους. Η δεύτερη θα είναι φυσικά αυτή που θα δούμε και στο FR, αν τελικά ο όμιλος πάρει αυτή την απόφαση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda